“Top ontvangst, heel vriendelijk, lekker en verzorgd”
Beoordeling van Taverne De Pomp

Taverne De Pomp
Geclassificeerd als nr. 2 van 76 Restaurants in Hamme
12 maart 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

De ontvangst was heel vriendelijk.
De bediening was top door een jong persoon die weet hoe ze vriendelijk de mensen bediend .
Het eten was lekker en verzorgd van Spaghetti tot een goeie steak..
Een aanrader voor ons.

Datum van bezoek: maart 2022

9 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

De meesten gaan graag eens op café. Daar houden wij echter zo niet van. Wij gaan liever een hapje eten samen. Met samen bedoelen we samen met de kids.
In "Taverne De Pomp" in Hamme, kan je eten van de kleine kaart in een groene omgeving. De prijzen zijn heel marktconform en de keuken is gewoon "lekker".
In de zomer kan je buiten op het mooie, grote terras.
Ook de kids vinden hun gading in de speeltuin (voor de kleinere kindjes) of te trampoline (voor de grotere).
Iedereen vindt er dus zijn gading en kan genieten van een gezellig familiemoment uit.

Datum van bezoek: maart 2020
19 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

We aten er onder andere stoofvlees(met frieten en bij te betalen te kleine portie groenten), vegetarische pasta en vispannetje. Presentatie en aankleding van de tafel kan veel gezelliger.( er lag geen placemat , geen bestek alhoewel vooraf gereserveerd was). Begeleid aub mensen tot aan de gereserveerde tafel.
De gerechten waren allemaal heel lekker behalve de spaghetti die te zoet gemaakt was. Stoofvlees was mals.
Mooie achtergrondmuziek.

Datum van bezoek: februari 2020
6 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We aten allebei een veggie lasagne en die was overheerlijk. Correcte prijs, vriendelijke bediening.
We moesten er hen wel attent op maken dat er brood bij lasagne diende geserveerd.
Er is een 'vintage' speeltuintje (gedateerde speeltuigen) en een klein dierentuintje.
Rustige omgeving in het groene Hamme. De myziek die over terras te horen was, mocht iets stiller.

Datum van bezoek: juli 2019
4 augustus 2019 beoordeeld

De speeltuin is nog steeds een beetje verloederd en ook het terras kan een upgrade gebruiken, maar het is er zeker niet slecht toeven.
Gestopt voor een pannekoek met een drankje. De pannekoek was lekker en vers. Enkel de potjes met suiker werden geserveerd met een lepeltje dat niet paste! Toen ik de bediening hier attent op maakte, bleek dat niemand dit ooit al gemeld had... De bediening was wel vriendelijk en snel.

Datum van bezoek: juli 2019

Reizigers die Taverne De Pomp bekeken, bekeken ook

Hamme, Oost-Vlaanderen

In Taverne De Pomp geweest? Deel je ervaringen!