Aangekomen in dit hotel word je vriendelijk ontvangen. Men praat er niet alleen Frans, met Engels kun je je prima redden. Dat heb ik in andere recensies anders gelezen maar dat was niet onze ervaring. Het inchecken verliep vlot. Wij kregen een kamer op de 3e etage. Voordeel: grote kamer, nadeel: slaapgedeelte op vide direct onder het dak. Zelfs half oktober was het te warm hier. Raam kun je uiteraard openzetten maar het regende en dus ook de kamer in. Het bed is prima. Goede matrassen. De kamer was schoon en zag er heel netjes uit. Een kleine opmerking: haal ook eens een vochtige doek over de binnenzijde van de kamerdeur! Badkamer is ruim en keurig. Geen vieze kitranden, echt mooi. Het ontbijt, ik heb hier klachten over gelezen in eerdere beoordelingen. Dan begrijp ik het niet meer! Completer kun je het haast niet krijgen. Wij gingen om 09.30 uur eten. Alles wordt bijgevuld, een machine perst vers sinaasappelsap, er is gerookte zalm, brood en broodjes, een ruime sortering broodbeleg, bacon and eggs, koffie en thee, muesli en ga zo maar door. Het ontbreekt je aan niets. Zelfs een glas champagne is beschikbaar. Kortom, een aanrader in Verviers!