Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (30)
Beoordelingen filteren
30 resultaten
Waardering van reizigers
9
10
1
5
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
9
10
1
5
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 30 beoordelingen
Beoordeeld op 16 juli 2017 via mobiele applicatie

Zeer tevreden van ons bezoek op zaterdagavond. Lekker eten (vaste menu) met bijhorende wijn. De wijn is niet afgemeten, maar wordt goed bijgevuld. We startten op het terras en sloten het etentje met het dessert binnen af. Dit was allemaal geen probleem. Vriendelijke bediening en waar voor je geld. Kortom: aanrader!

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Gonzo_19822613450
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 april 2017 via mobiele applicatie

Wij gingen er enkel ontbijten...het was lekker en mooi , origineel gepresenteerd al vonden we de bediening zeer traag. Te druk voor te weinig personeel.
Je moest hun volgorde van opdienen eerst opeten voor het volgende werd geserveerd, ttz er werden croissants op tafel gezet, zolang je die niet op at kreeg geen pistolets... Wij verkiezen het zoet als laatste. Uiteindelijk vroegen wij eerst de pistolets. De spek met eitjes kwamen helemaal op het einde.
Zeer vriendelijke bediening . Er werd zeer regelmatig koffie gebracht: je kopje werd bijgevuld als was je kopje nog niet leeg .
Het was er ook wel zeer luidruchtig.

Datum van verblijf: april 2017
Reistype: Reisde met vrienden
4  Bedank Colette V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 22 maart 2017

Samen met 4 vriendinnen hebben wij genoten van een lekkere brunch bij La fille d'Oscar.
Mooi gepresenteerde en lekkere gerechten. Zeer smaakvol interieur. Kleine details die het verschil maken. Kortom een 'must be, to go'... Els en Patrick doe zo verder, ik kom zeker terug...

Datum van verblijf: maart 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank CostermansF
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 14 maart 2017 via mobiele applicatie

Zeer mooie zaak! Lekker eten, bediening liet soms op zich wachten maar het was ook zeer druk maar deden hun best! Ze melde aan de telefoon dat er geen kinderzitjes waren dus hadden we zelf 1 voorzien. We mochten fotos bij de nepkoe gaan nemen van de baas. Zeer fijne ervaring!

Datum van verblijf: maart 2017
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank lange43
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 maart 2017

Kind onvriendelijke bazin!!ondanks dat er telefonisch gemeld werd van een kleuter was er geen kinderstoel voor handen.
Na melding vertelt mevrouw dat het geen Standaard formule is om kinderen mee te nemen .....
Spijtig toch ...

Kamertip: Nooit nooit met kinderen er naar toe , zure , kindonvriendelijke gastvrouw
Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Kriekels
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken