“Diner ”
Beoordeling van Gloria Grill Cafe

Gloria Grill Cafe
Geclassificeerd als nr. 1 van 12 Restaurants in Herk-de-Stad
Prijsklasse: € 25 - € 60
Beschrijving: Zeer gezellig heden daags autententhique restaurant met super gerechten uit het hart en hele fijne bediening
19 maart 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Altijd top! Als vleesliefhebbers is dit het beste vleesrestaurant dat we kennen. Super vriendelijk, verse producten en dat in een gezellige setting.

Datum van bezoek: februari 2022

19 maart 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Eerlijk is eerlijk… we waren ontgoocheld.
Als je voor vlees een stevige prijs betaald, dan verwacht je natuurlijk meer.
De filet pur bleu was voor mij a point gebakken
Ik begrijp dat bakken op een kamado wat ervaring vraagt… heb er zelf een … vuurbeheersing ging hier de mist in.
Als dessert moelloeux…duidelijk diepvries… was nog koud vanbinnen.
Spijtig, was eerste keer en gezien ervaring ook laatste keer…

Datum van bezoek: februari 2022
15 augustus 2021 beoordeeld

Wii zijn op vrijdagavond met ons vijven voor de eerste maal in het gloria grill cafe gaan eten. Ladysteak, entrecote van holstein,filet puur en 2x mosselen. iedereen was positief over zijn gekozen maaltijd. De gevraagde cuisson was perfect. Goed gegrild en mensen met passie omtrent hun vak. Wij keren zeker terug.

Datum van bezoek: augustus 2021
8 augustus 2021 beoordeeld

Heel lekker gegeten, top vlees en vriendelijke bediening! De gerijpte cote a los was echt af. Wij komen nog eens terug

Datum van bezoek: augustus 2021
27 maart 2021 beoordeeld

Hou je van gegrild kwaliteitsvlees op echte kolen? Kan je echt genieten van een mooi afgewerkt gerecht? Dan is Gloria Grill the place to be. De warme ontvangst van de eigenaars is de kers op de taart.

Datum van bezoek: oktober 2020

Reizigers die Gloria Grill Cafe bekeken, bekeken ook

Herk-de-Stad, Limburg Province

Schulen, Limburg Province

In Gloria Grill Cafe geweest? Deel je ervaringen!