Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“veel te duur”
Beoordeling van Botan

Botan
Geclassificeerd als nr. 7 van 15 Restaurants in Alken
Gegevens restaurant
10 november 2019 beoordeeld

als regelmatige klant ging ik na telefonische bestelling mijn broodjes afhalen.tot mijn verbijstering vroeg men mij een paar dagen geleden plots 7 € voor één broodje ipv de gebruikelijke 4,70 €. dan had ik nog geluk dat ik het niet ter plaatse opat,anders was het 8 € geweest.dit is zo maar een onaangekondigde opslag van respectievelijk 49 % en 70% voor net hetzelfde broodje.Dit vind ik echt niet kunnen want dit zijn prijzen die men kan verwachten in een Europese grootstad maar zeker niet in Alken.ik heb gezegd dat ze me nooit nog zullen zien.ik ga zeker geen reclame meer maken voor deze zaak.

Datum van bezoek: november 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank inge2861
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (32)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 32 beoordelingen

22 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Kleine pizza was echt klein en heb er zeker al veel beter gegeten. Bediening snel en vriendelijk. Mooi terras om te zitten

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank nadianoss
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juni 2019 beoordeeld

Tegen sluitingstijd hier gaan eten, mosselen natuur en een slaatje met zalm. Zeer attente en vriendelijke bediening en heel goed en verzorgd eten. De mosselen waren heel lekker en goed gekruid. Een echte anarader !

Datum van bezoek: juni 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank Peter P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 mei 2019 beoordeeld

We dachten vanavond te gaan dineren in BOTAN gezien het modern buitenaspect van deze zaak. We arriveerden om 18.00 u in een voor 60% bezette zaak. Na anderhalfuur waren we steeds aan het wachten op ons maaltijd. Geen enkele blik van de bediening in onze richting. Toen de tafel achter ons, welke na ons was bezet, hun eten voorgezet kregen sprak ik de kelner aan doch zijn reactie was dat we geduld moesten hebben omdat het "druk" was. We zijn dan ook onmiddellijk vertrokken zonder te eten en komen dus ook nooit meer terug : AMATEURS!

Datum van bezoek: mei 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
2  Bedank Paul V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We dachten van met z'n tweeën een portie warme hapjes te nemen.Voor 10 euro verwacht je dan ook meer dan 10 Kleine overgefrituurde hapjes.

Datum van bezoek: mei 2019
1  Bedank TaniaD1995
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Botan bekeken, bekeken ook

Alken, Limburg Province
Alken, Limburg Province
 
Alken, Limburg Province
Alken, Limburg Province
 

In Botan geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2022 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.