Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Oneindig veel bieren”
Beoordeling van Bierkroeg Den Hulst

Bierkroeg Den Hulst
Geclassificeerd als nr. 3 van 10 Restaurants in Herselt
Prijsklasse: 5 US$ - 7 US$
Gegevens restaurant
9 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Korte stop voor een drankje.
Keuze genoeg tussen veel ongekende biersoorten.
Buiten aan aparte tafels zoals het hoort in Corona tijd.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank andr_s858
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (16)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 16 beoordelingen

13 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een echte knappe bruine kroeg met heel resem aan verschillende bieren en vriendelijke bediening

Heel erg gezellig ingericht!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank 256wesleyb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 oktober 2018 beoordeeld

Dit is zeker een plaats om te onthouden als je met de fiets voorbij komt. Je moet wel even van de grote baan, maar het is zeker de moeite! Ze hebben zeer lekkere bieren, een zeer grote keuze en staan je met raad en daad bij als je vragen hebt over hun bieren.
Het is er ook rustig zitten op het terras.

Datum van bezoek: juli 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank AnA1458
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een leuk café met een gezellig terras, ideaal om te pauzeren let een lekker biertje tijdens een wandeling in het merode bos!

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank Lindatje7
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 oktober 2018 beoordeeld

Echte bierkenners doen er niet alleen een omweg voor maar gaan er speciaal uit alle hoeken van het land naar toe: echte bierbelevenis met oneindig aantal zeer gekende en niet gekende bieren

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank yannickboes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bierkroeg Den Hulst bekeken, bekeken ook

 
Herselt, Antwerpen
 

In Bierkroeg Den Hulst geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding