Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (20)
Beoordelingen filteren
20 resultaten
Waardering van reizigers
20
0
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
20
0
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 20 beoordelingen
Beoordeeld op 8 oktober 2018

Als je op zoek bent naar rust , klasse , vriendelijkheid, een super ontbijt ….dan moet je hier zijn !!
Hartelijk dank !!

Smaakvolle kamers en een omgeving om U tegen te zeggen .
We komen zeker nog eens terug .

Datum van verblijf: oktober 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank karinemyny
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dana V, Eigenaar van de ZIL, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 oktober 2018

Hoi Karine, zo mooi omschreven! Superleuk dat jullie je zo goed geamuseerd hebben en ons 'werk' weten te appreciëren! Bedankt voor de mooie woorden. Zalige groetjes van de ZIL, Dana & Theo.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 september 2018 via mobiele applicatie

Heel onverwachts hebben we twee nachtjes bij Dana gelogeerd en het was zalig! Ik ben normaal gezien geen fan van infrarood sauna maar op deze manier, mooi geïntegreerd in de kamer, kon het me zeker bekoren. Het ontbijt was super lekker. Twee keer totaal verschillend met heerlijke extraatjes zoals smoothies, havermout,... een eitje naar keuze en verse pistolets.
En dan was er nog het bed, daar droom ik nog van! Om dan wakker te worden in een prachtige omgeving.
Zonder twijfel, wij gaan nog eens terug!

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank SabineB2716
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dana V, Eigenaar van de ZIL, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 september 2018

Wat een lieve woorden...Dit doet heel veel deugd! Dank jullie wel en onze bedjes staan steeds ter uwer beschikking :-).
Zalige groet de ZIL - Dana

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 augustus 2018

We gaan regelmatig uit ontbijten, en het ontbijt van de Zil is ongetwijfeld het beste hier in de omstreken!
Superlekker, heel gevarieerd met eitjes, smoothies, salades... alles vers incl. verse pistolets (en niet de typische afbakbroodjes), koffie à volonté...
Topbediening: Dana is een sympathieke gastvrouw waardoor je je onmiddellijk op je gemak voelt.
En, tot slot, een prachtige locatie: een gezellige B&B midden in de natuur. Ik kom sowieso nog terug! ;-)

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank HanneS776
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dana V, Eigenaar van de ZIL, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 augustus 2018

Word ik helemaal gelukkig van! Bedankt Hanne!
Tot snel!
Dana

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 mei 2018 via mobiele applicatie

Heerlijk top adresje met gastvrouw Dana en man Theo ,
Na een zalige verwelkoming leuke supernette kamer om heerlijk in weg te dromen .
Een klasseontbijt met bediening zaaalig Eitje van eigen kippetjes .
Massa fietsroutes en wandelingen
Hier wil je nooit meer weg en kom je zeker terug.
Een 10/10 !

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank rudietje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dana V, Eigenaar van de ZIL, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juni 2018

Wat een hartverwarmende feedback. Bedankt en tot snel!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 april 2018 via mobiele applicatie

Super vriendelijk ontvangen. Prachtige ligging en omgeving. Alles was tip top in orde en geregeld. Dankjewel Dana en Theo voor een zorgeloos verblijf, afgesloten met een heerlijk ontbijt. We hebben echt genoten

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank PJDBM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dana V, Eigenaar van de ZIL, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juni 2018

Het doet ons veel plezier dat jullie een fijn verblijf hadden. Bedankt voor de mooie complimenten.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken