Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“The best!”
Beoordeling van De Croon

De Croon
Geclassificeerd als nr. 10 van 31 Restaurants in Bree
Keukens: Belgisch
Gegevens restaurant
21 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik kom hier niet elke week, niet elke maand maar als ik hier ben is het top! Men wordt verwend. Doe zo verder!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank GinoFaut
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (15)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 15 beoordelingen

20 april 2018 beoordeeld

doet erg toeristisch aan, eten op de stoep of binnen, bediening had het erg druk, was vriendelijk, bestelling zalm met asperges werd toch op tijd geleverd en smaakte goed, de prijzen lagen normaler dan de buur

Datum van bezoek: april 2018
Bedank rozema2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 maart 2018 beoordeeld

Kleine hapjes zoals wandeling door de kaart,Ook lekkere gerechten.mooi geserveerd.
Hebben ook een zaaltje te huur voor ongeveer 40 personen 10€ voor de huur men kan er alleen drinken of eten verschillende mogelijk heden. vergaderen

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank Roger D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Vlotte en vriendelijke bediening, eten was lekker, en het bord voldoende gevuld. Onze 3jarige zoon had maar 3slokjes van zijn choco gedronken, en we hebben zonder probleem het flesje mee naar huis mogen nemen

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank GregoryC1926
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitsmijter besteld met boerenbond, het brood was keihard, veel te weinig eten op het bord en echt niet lekker

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank PatrickH4098
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Croon bekeken, bekeken ook

Bree, Limburg Province
Bree, Limburg Province
 
Bree, Limburg Province
Bree, Limburg Province
 

In De Croon geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding