Wauw, wat een knappe en entertainende escape room!! Heel toffe begeleiding ook! We zijn niet op tijd kunnen ontsnappen, maar kregen van Steven toch nog tijd om de kamer uit te spelen, super sympathiek!
Gedurende het spel kregen we ook op tijd goede tips, maar ons tempo lag helaas te laag
Echt genoten van dit avontuur!
Wat een prachtige afwerking, van begin tot einde met de mond open gespeeld! Super vriendelijke host!! Een onvergetelijke ervaring
Super afgewerkte kamers met ongelooflijk veel oog voor detail en sfeer. De puzzels zijn origineel en uitdagend en indien nodig krijg je tips. Mooi verhaal en klopt tot in detail.
Wij hebben de kamer le petit prince gedaan! Wauw, wat een topkamer. Er zaten echt leuke, toffe raadsels in en de electronica, lichteffecten én de aankleding maakten het helemaal af!
Supervriendelijke mensen ook!!!
Wij komen zeker terug om de andere kamer te proberen.
De vormgeving van de verschillende rooms was van begin tot einde goed doordacht en mooi uitgevoerd. De eigenaren zijn zeer gepassioneerd en betrokken bij hun bezoekers
Super escaperoom! De beste die ik al ik België heb gedaan. Met coole special effects die een echte meerwaarde zijn! Ook erg vriendelijke uitbater die ons ondanks onze foute reservatie toch het spel liet spelen! Enige tip mss: meer losse elementen en attributen die je niet nodig hebt erbij leggen ter misleiding ;)