“geen goed gevoel”

Keukens: Belgisch, Frans
Dineropties: Reserveringen
Dineropties: Reserveringen
15 mei 2023 beoordeeld

was wat teleurgesteld.Had warme ,gezellige huiskamertjes verwacht,voelt eerder koel aan.Eten ok,maar niet meer dan dat,varkenshaas schandalig weinig en pover opgediend,geen extra saus genomen,maar ook geen vleessaus bij!.Bediening beleefd,maar niet meer dan dat of tussendoor eens vragen of alles naar wens is.KOEL net als het interieur,met slecht gevoel buiten gegaan,spijtig!!

Datum van bezoek: mei 2023

11 mei 2023 beoordeeld

Groot herenhuis, met vele kamers, heel bijzonder. Vriendelijke, gemoedelijke bediening. Vrij klassieke kaart, maar de gerechten worden allemaal wel heel erg mooi gepresenteerd. De huiswijn kost 4,50 € per glas. We proefden de rode, en die was in elk geval lekker. De kaaskroketjes kosten 12,50 € en worden begeleid door heel wat groentjes.

Datum van bezoek: mei 2023
13 april 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Eerste maal hier en zeker geen tegenvaller. Je komt terecht in een gezellige huiskamer, de bediening is vriendelijk en vlot, het eten is heerlijk. De porties, naar onze mening, veel te groot. Maar daar klagen we niet over. Wij komen zeker terug.

Datum van bezoek: maart 2023
20 juli 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie zaak, vriendelijk personeel, mooi terras, prachtige en vooral heel lekkere gerechten. Echt culinair genot. Prijs kwaliteit is dik in orde. Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: juli 2022
11 februari 2022 beoordeeld

Het Compromis
Retie
Culinair hoogstaande Brasserie
826919737
Met echtgenote hier genoten van een heerlijk diner; 1x bouillabaisse en 1x Scampi tomaat - look. Beide gerechten waren perfect van smaak.
Daarna als afsluiter een perfecte Sabayon op basis van duvel: werkelijk super

Datum van bezoek: februari 2022

Reizigers die Het Compromis bekeken, bekeken ook

Turnhout, Antwerpen

In Het Compromis geweest? Deel je ervaringen!