“etentje met vrouw”

Keukens: Belgisch, Frans
Dineropties: Reserveringen
Dineropties: Reserveringen
20 oktober 2019 beoordeeld

Gezellig restaurant. Mooie keuze op de kaart. Zowel van vlees als vis. Vriendelijke bediening. Zeer lekker eten.

Datum van bezoek: oktober 2019

5 juni 2019 beoordeeld

Daar het warm weer was hebben we buien op het terras gezeten. Heel gezellig terras.
We hebben zeer lekker gegeten en de bediening was uitstekend. één klein minpuntje misschien dat we wat lang op onze drank moesten wachten. één keer zelfs vergeten maar dat gaf de ober dan ook onmiddellijk toe.
Het eten was allemaal zeer lekker en heel mooi gepresenteerd

Zeker een aanrader, wij komen zeker een keertje terug.

Datum van bezoek: juni 2019
27 maart 2019 beoordeeld

We hebben hier de voorbije weken 4 keer gegeten. Zeer gezellig restaurant met een heel mooie menukaart. Vlotte bediening, zeer lekker gegeten. Best wel reserveren want ook tijdens de week is dit een druk bezocht restaurant

Datum van bezoek: maart 2019
20 februari 2019 beoordeeld

slechte ervaring ooit en dit met deze restaurant uitbater!!! ondanks wij bij een vorig etentje geserveerd hadden in de veranda (zaaltje) voor een verjaardagfeestje 65 jaar voor 10 mensen .Had ook een leuke officieel verrassingsact ingehuurd (foute ober) . De bazin wilde er niets van weten en dag voor het feestje ,telefonich op een zeer onvriendelijke en brute manier werd dit geannuleerd door deze uitbaters Diverse pogingen via telefoon om te praten hielp niets .Wilde zelfs niet meer aan telefoon komen , onbegrijpelijk voor zelfstandig uitbaters , ongelofelijk boerachtig . Enkele van onze vrienden waren vaste klanten op hun aanraden daar gereserveerd en waren bij de genodigden. Voor deze ook de laatste keer geweest dat ze daar naar toe gaan . Verteld het verder . schandelijk en zeer onvriendelijk aan telefoon . Geen euro cent waard

Datum van bezoek: februari 2019
17 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer gezellige brasserie, in het centrum.
Ruime menukaart, mooie en lekkere seizoen suggesties.
Vriendelijke service en vooral lekker tafelen.
Een aanrader als je in de buurt bent

Datum van bezoek: november 2018

Reizigers die Het Compromis bekeken, bekeken ook

Turnhout, Antwerpen
Oud-Turnhout, Antwerpen

In Het Compromis geweest? Deel je ervaringen!