Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (14)
Beoordelingen filteren
14 resultaten
Waardering van reizigers
14
0
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
14
0
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 14 beoordelingen
Beoordeeld op 29 juni 2023

Wat een plek!
Mooie kamers, bedlinnen en handdoeken in zachte kleuren
Een zentuin en zalig zwembad
Heerlijk ontbijt, zorgzaam en liefdevol klaargemaakt
Maar vooral: wat een fijne mensen!
Gastvrij, gul, open, flexibel
Gedreven, enthousiast, verwennend, verfijnd
Jullie maken 'VERSCHIL'

Hartelijk dank Livy, Michel en hun passerend jong volk, voor deze oase van rust en gezelligheid.
We kijken dankbaar terug en hebben intens genoten!

De vier (senior)-zussen

Datum van verblijf: juni 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank Happiness01862573282
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 juni 2023 via mobiele applicatie

Deze B&B is top!
Alles klopt. Zeer vriendelijke ontvangst, lekker welkomstdrankje, hele mooie tuin. Mooie kamer die erg schoon is. Fijn bed en een hele rustige locatie, perfect ontbijt. Echt een aanrader om te verblijven. Samengevat: top!

Datum van verblijf: juni 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Yes-No-Hulst
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 29 mei 2023

Een prachtige locatie uitgebaat door het meest gastvrije koppel! De uitbaters zorgen ervoor dat je niks te kort komt en dat je je ontzettend welkom voelt. Het ontbijtbuffet was voortreffelijk. Het diner dat we s avonds aangeboden kregen was zeer lekker en verliep in zeer gemoedelijke sfeer. De kamers zijn stijlvol en net. De tuin is een oase van rust. Ook aan onze kindjes werd gedacht door een paar leuke kleine extra’s. Ik kan dit echt alleen maar aanbevelen. Niet twijfelen, gewoon doen!

Datum van verblijf: mei 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank sofieh86
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 september 2022 via mobiele applicatie

Waar moet ik mee beginnen,
Een geweldige locatie,supersympathieke eigenaars waarvoor niets te veel gevraagd is, kraaknette kamers, een luxueus ontbijt dat aan tafel opgediend wordt, met wat je niet opkrijgt maken ze een lunchpakket zodat er zo weinig mogelijk verloren gaat, ........
In één woord : perfect.
Wij komen zeker nog terug.

Datum van verblijf: september 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank Marc w
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 juni 2022 via mobiele applicatie

Een fantastische rustige plek met vooral geweldige uitbaters. Een persoonlijke benadering en met ook voor details op elk niveau van de kamers tot de extra hapjes bij het zwembad tot aan het geweldige overdadige ontbijt!
Een heerlijke ontspannen tijd waar je gelijk een volgende trip naar toe wilt plannen.

Kamertip: Kan enigszins gehorig zijn het extra “huisje” is verbonden met een kamer op de bovenverdieping mocht hier een baby verblijven. Checken even.
Datum van verblijf: mei 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank jenniferstoffer
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken