Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vergadering en etentje”
Beoordeling van Mangerie Weselo

Mangerie Weselo
Geclassificeerd als nr. 19 van 71 Restaurants in Mol
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 8 US$ - 28 US$
Keukens: Belgisch, Frans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Mooi uitzicht
Dineropties: Reserveringen
5 oktober 2018 beoordeeld

Mooie locatie, oud/modern. Super vriendelijke bediening en heel soepele service. En belangrijkste was heel lekker eten. Niet de grote porties maar met 3 gangen goed gegeten.

Datum van bezoek: oktober 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 134marieng
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dieter F, Manager van Mangerie Weselo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 november 2018

Alvast bedankt voor jou zeer fijne reactie.
Tot een volgende keer

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (61)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

4 - 8 van 61 beoordelingen

30 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Net gestopt en er was geen plaats. Er waren nog zeker 8 tafels vrij waar er 5 niet gedekt van waren. Binnen was ook nog plaats. Ik zei dat we er een dessert wilden eten met mijn zoon. Nee, te druk. Iets drinken, nee zelfs dat ging niet.Nee, we waren vandaag niet welkom. Dit was voor mij de laatste keer.

Datum van bezoek: juli 2018
1  Bedank TimB6061
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Anneke2403, Eigenaar van Mangerie Weselo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 juli 2018

beste. Ik snap uw reactie maar zoals het personeel al had aangegeven was er echt geen plaats. Als buiten alles vol gereserveerd is dan nemen wij binnen niets meer aan. Als wij onze capaciteit bereikt hebben nemen wij er niemand meer bij zodat wij onze gasten onze service kunnen blijven bieden en dat het voor iedereen aangenaam blijft en de wachttijden niet oplopen.
Hopend op uw begrip.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Waar kan men beter genieten op een terras ih groen als bij Mangerie Weselo.. rustig gelegen, gezellig groot terras grote tuin met houten speeltuig voor kinderen.. genieten van een fris drankje en heerlijke dame blanche..

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank 292sabinev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dieter F, Eigenaar van Mangerie Weselo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 augustus 2018

Dank je wel voor een zeer leuke reactie. Altijd fijn om dit te lezen :-)

mvg an

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2018 beoordeeld

We kregen een tafel op het terras,mooi terras.
De scampi's en de zalm klaargemaakt in de Josper...zalig.
De filet pur heerlijk.Het slaatje geitenkaas was mooi gepresenteerd.
Fijne bediening de suggestie wijnen waren perfect.We hebben er van genoten.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Dominique H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi terras, veel plaats voor kinderen ( groot grasveldje). Eten was lekker en mooi gepresenteerd.
Wel weinig parkeerplaatsen op een drukke dag.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank SaraV3243
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Mangerie Weselo bekeken, bekeken ook

 

In Mangerie Weselo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding