Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch”
Beoordeling van Mangerie Weselo

Mangerie Weselo
Geclassificeerd als nr. 19 van 71 Restaurants in Mol
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 8 US$ - 28 US$
Keukens: Belgisch, Frans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Mooi uitzicht
Dineropties: Reserveringen
22 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Lunch: Geen uitgebreide keuze, maar wel lekker. Ik had croque videe, maar vond portie videe iets te weinig.

Heel gezellig en rustig. Mooi buitenterras

Datum van bezoek: december 2017
Bedank Carina W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (61)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

12 - 16 van 61 beoordelingen

3 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Reeds verschillende keren zijn we hier geweest. Voor mij is dit een van de betere adressen in de buurt.
Mooie kaart!

Datum van bezoek: maart 2017
Bedank GeLiBeLe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk! Keer op keer zijn de suggesties dik in orde en is de menu echt de moeite! Ook de sfeer is super en het is een zeer gezellige zaak.

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank ElienV131
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 september 2017 beoordeeld

We waren met 9 personen. Hierdoor werd gevraagd om de keuze te beperken tot 4 verschillende gerechten. Dit werd vooraf telefonisch duidelijk meegedeeld, en was ook op de site aangegeven. De menu is niet erg uitgebreid, wat ik persoonlijk wel goed vind, kwestie van verse ingrediënten te kunnen gebruiken.
Iedereen was erg tevreden met zijn keuze, ikzelf had de steak Montbéliard, een entrecôte voor 2 personen. Deze was excellent gegrilld en vergezeld van zelfgemaakte ?) frietjes en warme groentes. Prijs / kwaliteit heb je zeker waar voor je geld.
De bediening was vriendelijk en efficiënt. Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Stefff L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Anneke2403, Manager van Mangerie Weselo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 oktober 2017

Beste,

Het doet ons deugd om dergelijke reacties te lezen. Iedereen doet hier zijn uiterste best en zijn blij dat dit gewaardeerd wordt.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker gegeten. Verse seizoensgebonden producten en men maakt er geen probleem uit om het gerecht aan te passen. Een aanrader tevens gezellig terras.

Datum van bezoek: april 2017
Bedank LieveG41
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Mangerie Weselo bekeken, bekeken ook

 

In Mangerie Weselo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding