Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vol au vent”
Beoordeling van Brasserie Chapeau

Brasserie Chapeau
Geclassificeerd als nr. 2 van 86 Restaurants in Mol
Prijsklasse: € 9 - € 32
Keukens: Frans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
6 september 2023 beoordeeld

Huisgemaakte vol au vent.: balletjes niet zelf gemaakt, weinig kip en dan nog heel kleine stukjes . wel lekkere saus. Heel vriendelijk.

Datum van bezoek: september 2023
Bedank Vacation54045200710
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (171)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 171 beoordelingen

3 augustus 2023 beoordeeld

Prachtige gelegenheid, zeer lekker eten, fijne lokatie en vriendelijk personeel. Een aanrader ! Nu ook tapas, lekker !

Datum van bezoek: augustus 2023
Bedank Sherpa21421053095
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
29 mei 2023 beoordeeld

We aten 1 gerecht op een zondagavond. Mijn man koos voor de vis met asperges. De asperges waren van mindere kwaliteit. Ik nam de kipfilet met een fris slaatje en frietjes Dit gerecht kon me zeker bekoren. Bij het aperitief kwamen lekkere olijfjes. Goede en vriendelijke bediening, voldoende grote porties. Wijnen per glas verkrijgbaar en variatie in prijs. We sloten af met een goede cappucino. Er is een terras maar jammer genoeg is de bistro aan de straatkant gelegen wat jammer genoeg wat minder rust biedt .

Datum van bezoek: mei 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Georoute
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
19 mei 2023 beoordeeld

Heel lekker eten ! Helemaal geen brasserie gevoel, meer restaurant. Super lekkere wijnen, die je nu ter plaatse kan kopen in de wijnshop. Super vriendelijk personeel. Echt een aanrader voor een gezellige avond/middag tafelen.
Proficiat aan keuken- en zaalpersoneel.
Nieuwtje: vanaf eind juni opening wijnbar geïntegreerd in het pand. Zal ongetwijfeld een succes worden.
We gaan hier zeker van genieten.

Datum van bezoek: mei 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank MarcenVivianeG
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
15 februari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastisch. Zoals steeds lekker gegeten. Fijne zaak met heel vriendelijk personeel. En altijd met de glimlach. Een echte aanrader.

Datum van bezoek: februari 2023
Bedank 4-9-1963
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Brasserie Chapeau bekeken, bekeken ook

 

In Brasserie Chapeau geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.