Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekkeer, verzorgd”
Beoordeling van Brasserie Chapeau

Brasserie Chapeau
Geclassificeerd als nr. 2 van 86 Restaurants in Mol
Prijsklasse: € 9 - € 33
Keukens: Frans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
12 februari 2023 beoordeeld

Het is altijd genieten hier. Vlotte en vriendelijke bediening. Mooie verzorg de schotels en de prijzen zijn ook oke.

Datum van bezoek: januari 2023
Bedank casperfrancami
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (171)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

10 - 14 van 171 beoordelingen

29 oktober 2022 beoordeeld

Modern interieur, maar niet bijzonder. Niet bepaald goedkoop: reken op +30 euro voor een gerecht, en op +6 euro voor een glas wijn. Elk gerecht krijgt zijn eigen garnituur. De hertenbiefstuk en de kabeljauw waren mooi gepresenteerd en erg lekker. Alles bij elkaar wel waar voor z'n geld.

Datum van bezoek: oktober 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Guy G
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
24 september 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Een bezoek aan Chapeau is als thuiskomen.. een mooie grote zaak, met vriendelijk personeel een vlotte bediening en heel lekker eten. De prijs is in evenredigheid met wat je op je bord krijgt neem daarbij een glaasje wijn uit de ruime keuze en de avond is perfect! chapeau voor de Chapeau

Datum van bezoek: september 2022
Bedank 931mariettec
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
19 september 2022 beoordeeld

Ik kwam voor een hapje maar vond weinig snacks op de kaart. Ik bestelde carpaccio 14 euro en een koffie. Wees de carpaccio aan op de kaart. Die stond bij de voorgerechten.
Ik moest 26 euro betalen. Blijkbaar was er ook carpaccio als hoofdgerecht en zonder mij te laten kiezen krijg je dan automatisch het hoofdgerecht. Het was lekker maar voor dat geld had ik mosselen met friet kunnen gaan eten elders. Ik voelde mij bekocht. Sorry

Datum van bezoek: september 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank PrinsesLeah
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
9 september 2022 beoordeeld

Met mijn vrouw vandaag voor het eerst hier gegeten. Het interieur (het linker gedeelte bij binnenkomst) was warm en sfeervol. (Het rechter deel leek me iets killer). Ik bestelde een Steak, welke zo mals was als een filet pur. Mijn vrouw ging voor de sliptong en kreeg er maar liefst drie tongetjes op haar bord. Deze waren een streling voor háár tong. Beide gerechten waren dus een schot in de roos. De bediening was uiterst vriendelijk en kundig. Terecht dat deze brasserie zo hoog scoort in de beoordelingen. We waren vorige week bij de nabij gelegen brasserie Belle Vue, maar deze kan hier absoluut niet (meer) aan tippen.

Datum van bezoek: september 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Jos B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Brasserie Chapeau bekeken, bekeken ook

 

In Brasserie Chapeau geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.