US$Ā 141
ZenHotels.com
Lol.travel
Beoordeeld op 30 december 2020 via mobiele applicatie

Super gezellige B&B in de rust van de Antwerpse Kempen. De gastvrouw is super lief en bediend je op al je wenken. Ook tijdens deze coronatijden.
Het ontbijt was heel lekker. Niks op aan te merken. De B&B is goed gelegen voor mensen die gebruik maken van de wandelknooppunten.

Datum van verblijf: december 2020
Beoordeeld op 4 juli 2020 via mobiele applicatie

De gastvrouw doet er alles aan om het je naar je zin te maken. Onze kamer Hanswijck was lekker ruim, je waant je in de jaren 50-60. Erg comfortabele badkamer en een goed bed. Ook in de ontbuitruimte is alles vintage. Het ontbijt was gevarieerd, krakend vers en heel lekker. We werden getrakteerd op een tussengerechtje en enkele zoete afsluiters. Gasten kunnen gebruikmaken van de gezellige zitruimte. Om terug te gaan!

Datum van verblijf: juni 2020
Beoordeeld op 15 januari 2020

kamer prima, ruim, geslapen in een oude bedstee
gastvrouw bea en haar man zijn super "hosts"
het ontbijt is hƩƩl vers en gevarieerd met vele eigen gemaakte producten zoals confituren, yoghurt, enz
je krijgt een verrassing : voorgerecht tussengerecht en dessertje als ontbijt op hƩƩl persoonlijke en aangename wijze.
privacy wordt gerespecteerd en je kan vrij in- en uitlopen en je dag organiseren.
absoluut een aanrader voor b&b, hƩƩl rustig gelegen hoewel je op hƩƩl korte afstand van de ring verblijft dus zeer goed bereikbaar en vele eetgelegenheden in de buurt, ligt zowel vlakbij Mol als Geel dus ideaal.

Kamertip: ƩƩn kamer beneden zonder trappen. elders een afzonderlijke grotere kamer bereikbaar met trap die nog rustiger gelegen is.
Datum van verblijf: januari 2020
Beoordeeld op 13 augustus 2019 via mobiele applicatie

Een echte aanrader, de gastvrouw is zeer vriendelijk en neemt alle tijd om informatie te geven over de omgeving.

Bedden perfect.
Alles even schoon en geordend.

Het ontbijt is fenomenaal! Puur en heerlijke producten.

Datum van verblijf: augustus 2019
Beoordeeld op 28 augustus 2018

Mooie B&B, heel mooi ingericht met oog voor detail (zowel kamer als ontbijtruimte). Zeer vriendelijke gastvrouw, die dit duidelijk met hart en ziel doet. Het ontbijt was zeer goed, met zeer veel eigengemaakte producten. Hier wordt duidelijk veel tijd aan besteed. Om te wandelen of te fietsen in deze mooie omgeving ligt de B&B perfect.

Datum van verblijf: juli 2018