Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Malinska
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Hotels in de buurt
Beoordelingen (248)
Beoordelingen filteren
248 resultaten
Waardering van reizigers
87
67
48
28
18
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
87
67
48
28
18
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 248 beoordelingen
Beoordeeld op 24 augustus 2018 via mobiele applicatie

Wij hebben vier dagen in dit mooie hotel gelogeerd en er erg van genoten.(ik herken me dan ook niet in de vorige recensie)

Het ontbijt was erg goed, het hotel is niet te massaal en het personeel zeer vriendelijk. Ook bij het zwembad was het lekker rustig. Geen bedjepik en dat soort zaken.

De afstand naar Malinska is wel best ver te voet (half uurtje langs zee).

Absoluut een aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank janmauritzzz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juni 2017

Ik zal beginnen met de positieve punten: de medewerkers zijn allemaal zeer vriendelijk, de bedden zijn zeer goed en de airco werkt prima. Daar eindigt het goeie verhaal. Voor de rest alleen maar negatieve punten. Werkelijk hallucinant is het eten 's avonds, sedert mijn periode op internaat (25 jaar geleden) heb ik niet meer zo'n smaakloos en waardeloos eten gekregen. Ik heb een paar keren gedacht om à la Gordon Ramsey de F&B Manager en zijn koks te dwingen om zelf dat eten te proeven. We hebben echter een andere oplossing bedacht: de laatste 2 avonden (van onze 4 overnachtingen) hebben we -ondanks onze boeking voor half pension- buitenshuis gegeten en nog zeer lekker ook. Qua properheid ook een nul over de hele lijn; overal waar je gaat en kijkt is het vuil, een mooi voorbeeld was een achtergelaten schoteltje met druiven en een appel die meer dan een dag is blijven staan aan het zwembad. In de badkamer zat er schimmel langs de badrand en de radiator was volledig verroest. Overal staan er bordjes met 'slipgevaar' op tegels die gewoon kapot zijn en niet vervangen worden. Het is heel lang geleden dat we in zo'n slecht gerund hotel hebben gelogeerd. De prijs die je betaalt is voor een 4-sterrenhotel, terwijl dit hotel er misschien 2 waard is.

Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank DidierV56
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 juni 2017 via mobiele applicatie

Uitzonderlijk plezierig resort. Schoon en van alle gemakken voorzien.
Uitstekende service. Klein probleem excellent opgelost door de manager.
Twee zwembaden en een mooie strand. Maar, ook hier de traditionele handdoekenleger aanwezig.
Wordt onvoldoende tegen opgetreden.

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank wijnholds
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 14 augustus 2014

New resort met zeer aangenaam personeel, altijd glimlachend en klaar om te helpen dan plicht.
Onze dochter had een ongeluk, gesneden in haar kin, wij hebben een manager van resort persoonlijk erbij laten komen om ons te helpen regelen voor een behandeling in lokale chirurgie.
Dat is slechts één voorbeeld. Het personeel van het restaurant glimlachte altijd, ze zijn meegaand aan elke behoefte.
Goede keuze van gerechten, erg geduldig met kinderen.
aan iedereen aanraden van vrienden en familie!

4  Bedank Beuska
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.sk. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 27 augustus 2013

Het hotel is mooi en rustig gelegen buiten het drukke Malinska en vlak aan de zee (strand is wel publiek toegankelijk). Het beschikt daarnaast over 2 zoetwaterzwembaden. Het hotel bestaat uit meerdere gebouwen wat in het begin nogal chaotisch is. Het restaurant is te klein in verhouding met het aantal gasten die in het hotel kunnen verblijven (je moet soms wachten tot er een tafel vrij is) maar het eten is superlekker. Er is zeer veel keuze en je kan echt de Kroatische specialiteiten proeven. Het ontbijt is altijd hetzelfde maar er is dan ook echt alles. Bij goed weer kan je telkens buiten eten wat wij zeer op prijs stelden.
De familiekamers zijn wel vrij klein (het bed van de kinderen moest de hele dag ingeklapt blijven om het balkon te kunnen bereiken).

Kamertip: Vraag een kamer met balkon want blijkbaar beschikken niet alle kamers hierover (wij hadden geluk).
Datum van verblijf: augustus 2013
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank DirkG2401
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Blue_Waves_Resort, Manager van Blue Waves Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 september 2013
Google-vertaling

Dear DirkG2401,

I am delighted to hear that you enjoyed your stay at Blue Waves Resort and I would like to thank you for taking your valuable time to write about your experience here on TripAdvisor.

You will be pleased to know that for next year we are planning to enlarge our restaurant so we will have more than enough place to accommodate all of our guests. For sure that investment will give us the opportunity to provide even better dining experience.

Once again, thank you for all your kind words and we look forward to welcoming you again in the Blue Waves Resort.

Met vriendelijke groeten,

Sanjin Jovanović, Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken