Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com141 US$
Expedia.com141 US$
eDreams141 US$
Travelocity141 US$
Agoda.com142 US$
Orbitz.com141 US$
alle 14 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.617)
Beoordelingen filteren
2.617 resultaten
Waardering van reizigers
1.517
671
218
100
111
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.517
671
218
100
111
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.617 beoordelingen
Beoordeeld op 13 november 2019 via mobiele applicatie

Mooi hotel met goed ontbijt- en avond buffet, verder aantal losse restaurants. Prijzen voor t eten zijn duurder maar ok. De prijzen voor een drankje zijn te duur. Zwembad en dode zee faciliteiten zijn prim

Datum van verblijf: november 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank doessie49
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Muhannad H, General Manager van Dead Sea Marriott Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 november 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for choosing Dead Sea Marriott Resort & Spa for your recent stay. We appreciate your feedback and are delighted to hear that you had a great stay. With a spirit to serve, we take great pride in not only meeting, but exceeding your expectations.

Thank you again for your time and come visit us again soon!

Sincerely,
Muhannad Hameed,
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 november 2019

Samen met mijn man hebben we hier twee nachten verbleven tijdens een rondreis in Jordanië in mei 2014. We zijn er enorm verwend geweest, zalig geslapen in fantastische bedden. lekker gegeten in de verschillende restaurants; het was vrij rustig, niet veel volk aan het zwembad etc. genieten!

Datum van verblijf: mei 2019
Bedank opreismet3kids
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Muhannad H, General Manager van Dead Sea Marriott Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 november 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for sharing your feedback with us regarding your recent stay at Dead Sea Marriott Resort & Spa. It’s great to hear that you enjoyed our hotel during your stay. As your comfort and well-being are always our highest priorities.

Thank you again for your time and come visit us again soon!

Sincerely,
Muhannad Hameed,
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 november 2018

We hadden een suite , beneden woonkamer en boven 2 slaapkamers geboekt maar war waren deze gedateerd!... ik vond het ook erg vuil. Stof in de hele kamer, 1 raam waar we niet door konden kijken, de afvoer van het bad die ze tot 2 x toe moesten komen maken....het ontbijt is niet erg verzorgd en ook niet lekker. Het enige pluspunt was de shuttel naar het strand en de waterstoffen die ter beschikking stonden... meer verwacht voor een hoge prijs.

Datum van verblijf: november 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank annick d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Muhannad H, General Manager van Dead Sea Marriott Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 november 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

We would like to take this opportunity to thank you for sharing a review with us related to your recent stay at Dead Sea Marriott Resort & Spa.

We are sorry to learn that your recent stay at our resort did not meet one of our valued guest’s expectations. We apologize for any inconvenience caused and we have passed on your comments to my fellow management team, as we will definitely be taking your comments into consideration.

Thank you again for your time and we hope to welcome you again at our resort.

Sincerely,
Muhannad Hameed,
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 maart 2017

Wij zijn hier onderweg heen gegaan en verbleven hier met een dagpas. Die was 50 dinar per persoon, maar daar zitten dan ook waardebonnen in van 25 dinar per persoon voor eten en drinken. Al met al vonden we dat echt een prima deal. Het resort heeft verschillende zwembaden en restaurants, die echt klasse uitstralen, het strand zelf is een beetje kiezelig, maar erg bijzonder, natuurlijk gezien het feit dat je in de dode zee kan drijven. Er staan potten met dode zee klei, waarmee je jezelf kunt insmeren. Ook zijn er kleedhokjes te vinden op het terrein en je krijgt een handdoek. Wij hebben na een duik in de dode zee nog even gezwommen in een zwembad, daarna zijn we wat gaan eten in het Mexicaans-Amerikaanse restaurant. Dat had erg lekker eten en hele vriendelijke bediening. Echt een heerlijke middag gehad en een goede optie als je onderweg de dode zee in wilt.

Kamertip: Dagpassen zijn 50 dinar, waarin 25 dinar aan bonnen voor eten en drinken zit en een handdoek.
Datum van verblijf: maart 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank TravelW8
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Muhannad H, Hotel Manager van Dead Sea Marriott Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 maart 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

I want to thank you for choosing our resort and mentioning great things about our staff service, pools and beach area.

Thank you for your kind review and we hope to see you again soon.

Sincerely,

Muhannad Hameed
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 juli 2015

Prachtig en luxueus hotel met uitzicht op de Dode Zee. Verschillende zwembaden en een baantje naar de Dode Zee.
Zeer ruime en nette kamers. goede service. Uitgebreid ontbijtbuffet en 's avonds eveneens een zeer uitgebreid buffet.
Een aanrader.

Datum van verblijf: juni 2015
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Luc G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Russel S, General Manager van Dead Sea Marriott Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juli 2015
Google-vertaling

Dear Luc G,

Thank you very much for sharing your feedback with us as I’m very happy to know that your stay with us was enjoyable.

Our staff and team members were very excited to see your comments and will look forward to welcome you back in the near future.

Hope that we will see you again soon.

Sincerely,

Russel Storey
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken