“Top!”

Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 25 van 45 Restaurants in Mortsel
Prijsklasse: € 15 - € 30
24 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastische service, heel vriendelijk personeel!
Als het iets langer duurd lossen ze dit prima op!
Topzaak!

Datum van bezoek: maart 2020

22 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Na 2u wachttijd en een kwaad telefoontje van ons uit later eindelijk onze bestelling gehad. Licht ontgoocheld door het resultaat maar met grote honger begonnen aan onze bestelling. Sommige waren lekker maar andere totaal niet en de manier hoe ze eruit zien trekt helemaal op niks. Wij gaan opzoek naar een andere sushi de volgende keer.

Datum van bezoek: februari 2020
12 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een etentje ter plaatse ditmaal uitgehaald,beide keren lekker gegeten met redelijke wachttijden en ter plaatse aangename bediening,voor herhaling vatbaar.

Datum van bezoek: november 2017
10 oktober 2017 beoordeeld

Wij zijn hier nu twee maal komen eten en zijn nog niet teleurgesteld geweest. Je moet soms even wachten maar het eten maakt alles goed. Super vers en heel lekker. We hebben ook al een paar keer thuis laten leveren en dat was iets minder. De sushi wordt idd samen verpakt met de warme gerechten wat niet ideaal is en de warme gerechten moesten ook altijd even in de microgolf, maar qua smaak was er nooit een probleem. Wel even opletten met de kaart in het restaurant. Sommige gerechten stonden niet in alle menu's en enkele gerechten kregen de ene menu een aantal sterren (volgens de serveerster omdat dit hun specialiteiten waren) en in een andere waren de sterretjes plots pepertjes om aan te tonen hoe pikant het gerecht was. Je mag de sterretjes gerust als pepertjes zien!

Datum van bezoek: oktober 2017
23 september 2017 beoordeeld

dit restaurant is blijkbaar zeer gekend als meeneemrestaurant voor thais eten, maar vooral voor sushi. Er kwamen constant bestellingen binnen toen wij er waren. Het overigens vrij gezellig ingerichte restaurant zelf was zeer rustig ; we bestelden beiden een thais gerecht, en waren beiden ook tevreden met wat we op ons bord kregen. De standaardgerechten zijn goedkoop, de wat meer speciale gerechten dan weer vrij duur. De wijnkaart vonden we zelfs vrij gepeperd van prijs.
Al bij al vonden we de prijs/kwaliteit-verhouding van wat wij gegeten hebben zeer ok .

Datum van bezoek: september 2017

Reizigers die Koji Sushi bekeken, bekeken ook

In Koji Sushi geweest? Deel je ervaringen!