“aangenaam lunchen”

Geclassificeerd als nr. 4 van 45 Restaurants in Mortsel
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Buiten zitten, Reserveringen
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Buiten zitten, Reserveringen
10 oktober 2019 beoordeeld

als iedereen aan tafel tevreden is over het eten; als je lachen kunt met de bediening en de wijn smaakt naar meer.(.....maar je moet nog rijden) dan hebben wij een heerlijke middag en mag het wel een beetje kosten. Ga hier niet om wat snel naar binnen te werken, maar ga voor het genieten!

6 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Met vier hebben hier gedineerd. Lekkere tapas. Vervolgens lamschouder en paardensteak. Geserveerd met groetjes. Iedereen heel tevreden.

4 oktober 2019 beoordeeld

Ik had een tafeltje voor twee personen gereserveerd maar had niet verwacht dat w op de eerste verdieping moesten zitten in de baklucht. Tijdens onze aperitief bestelden allebei mosselen op zijn Thais, maar spijtig genoeg was er maar genoeg voor één persoon. Tijdens het eten is men niet één keer langsgekomen om te vragen wat we wilden drinken. Maar toen het even na half tien was is men enkele keren met aandrang komen zeggen dat de laatste warme drank geserveerd werd. Op de vraag of ze gingen sluiten werd geantwoord 'dat men ons niet ging buiten sjotten maar dat het toch wel tijd werd'. En dat hebben we gevoeld ook, want de verwarming was al enige tijd uitgezet en we kregen het echt koud. Iets na 10 uur zijn we dan maar elders onze avond gaan verderzetten. Ik was een regelmatige klant bij Pastis maar kom hier voorlopig niet snel meer terug. Voor mij een echte afknapper.

19 augustus 2019 beoordeeld

Met een vriendin gaan lunchen vorige week. Het weer was er niet naar om buiten op terras te eten , dus binnen een tafeltje gereserveerd.
Personeel merkte ons eerst niet op toen we binnen stonden en een goede middag kon er ook niet af. Eerste indruk was koud en uitgeleefd interieur. Ver weg van een Franse bistrostijl. De 3 marmeren tafeltjes waar we uit mochten kiezen waren alle drie stuk. Stukken marmer ontbraken gewoon aan het bovenblad. Is nog gevaarlijk ook als je hier met kleding aan blijft hangen. Toiletten en wastafel boven waren ook niet erg netjes, terwijl er toch niet veel klanten waren.

Hoofdgerecht ok, lekkere salade met zalm. Dessert was een dooddoener. Volgens het menu kregen we panna cotta. Dit was een versie met rode vruchten sorbet, veel slagroom en meringue. Ook geen presentatie.
Geen leuke plek om lekker te lunchen

Datum van bezoek: augustus 2019
17 augustus 2019 beoordeeld

Een gezllige brasserie met traditionele gerechten maar kijk ook op het bord want daar staan een hele reeks zeer originele gerechten op. Wij hebben tapas als voorgerecht gekozen. 2 tapa's is genoeg voor 4 personen (polpo en sashumi). De gerechten: lamsschouder, doradefilets, Thai's beef salade en de kippenpoten. Iedereen was heel tevreden over service en kwaliteit van het diner. Wij komen hier zeker terug.

Datum van bezoek: augustus 2019

Reizigers die Pastis bekeken, bekeken ook

Mortsel, Antwerpen

In Pastis geweest? Deel je ervaringen!