Beoordeeld op 27 september 2022 via mobiele applicatie

Maakten een 5-daagse citytrip naar Copenhagen via Brussel. Vinden het toch een mooie luchthaven en alles is makkelijk te vinden. Prima service van Brussels airlines zowel online als bij de departure. Zelf inchecken is even wennen maar eigenlijk heel makkelijk. Je bent direct je koffers kwijt ook al ben je veel te vroeg zoals wij. Daarna een broodje gekocht bij panos. Redelijk duur en weinig zitplaatsen. Natuurlijk zijn er ook personen die alleen met zichzelf bezig zijn en met hun koffers diverse plaatsen bezet houden. Ook de terugkomst was ok en hadden vlug onze bagage zodat we onze trein nog haalden. Waren tevreden.

Kamertip: Gebruik de zelf check-in.
Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 2 december 2018

Gold status member. Ontvangst aan receptie was zeer goed. Papieren lagen klaar ondanks ook de online check-in. Echter, de kamer was (#412) niet proper en er was lawaai van de afzuiging ondanks dat die was afgezet. Gordijnen ZEER VUIL en foto's getoond aan Receptie ! Bureaustoel zat vol vlekken. Foto's beschikbaar.

Datum van verblijf: november 2018
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Beoordeeld op 15 november 2018 via mobiele applicatie

Hotel entree en de kwaliteit van het dinner maken veel goed, maar de gedateerde kamers, doorgezakte matrassen en slechte badkamer hygiƫne (lees schimmel in veel voegen en vieze handdoeken van vorige bezoekers) maken de prijs absurd en kwaliteit helaas beneden niveau voor mercure. Personeel is ondanks 3 man sterk achter de receptie ook niet instaat adequaat te helpen. Restaurant personeel daar en tegen erg vriendelijk en hard werkend. Dus goed voor een hapje en een drankje, maar een nachtje slapen voortaan maar ergens anders!

Datum van verblijf: november 2018
Beoordeeld op 25 januari 2018 via mobiele applicatie

Ik kwam laat aan en het hotel gaf een lege verlaten indruk. Het personeel aan het onthaal was zeer vriendelijk en behulpzaam. Auto in de parking gezet.... deftige parkeerplaatsen onder het hotel aan 13€/ nacht is goed betaalbaar in Brussel. In de bar iets gaan drinken...zat daar alleen, personeel zeer vriendelijk. Dan naar de kamer, het tapijt in de gang was versleten en vuil. De kamer was aan renovatie toelaat vooral de badkamer...beetje erg voor de prijs die je betaald. Dan het ontbijt, dit start al zeer vroeg...5h30, dit kan erg handig zijn. Er stond alles op het buffet, dat trouwens continue werd aangevuld en opgeruimd, of je nu om 6u ging ontbijten of om 9u30, het zag er altijd zeer verzorgd uit. De kwaliteit was prima. Enige nadeel was dat er maar ƩƩn koffiemachine stond en dat er soms een lange rij stond aan te schuiven!

Datum van verblijf: januari 2018
Reistype: Reisde alleen
MBA0958, Sales & Banqueting Coordinator van Brussels Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 februari 2018

Beste Ludo V,

Allereerst wil ik u bedankten voor uw tijd en het plaatsen van uw review.

We vinden alle feedback en meningen belangrijk om zo onze service te kunnen verbeteren.
We zijn daarom ook blij te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad in ons hotel.

Uw mening op vlak van de kamer, badkamer en gangen zijn doorgegeven aan onze General Manager.

D.D

Beoordeeld op 20 november 2017 via mobiele applicatie

Het restaurant is ok. Goede zit en bediening. De kaart is beperkt. Het ontbijt is goed. De kamer is prima met een uitstekend bureau waar je zeer goed aan kan werken. Ondergrondse parkeergarage met beperkt aantal plekken. Receptie niet al te snugger.

Datum van verblijf: november 2017