Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Living in Brûsel, Urban B&B
Hotels in de buurt
114 US$
104 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
214 US$
184 US$
Sofitel
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Holiday Inn Brussels Schuman(Brussel)(Heel veel waar voor je geld!)
153 US$
145 US$
HolidayInn.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Aloft Brussels Schuman Hotel(Brussel)(Heel veel waar voor je geld!)
159 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
NH Brussels EU Berlaymont(Brussel)
132 US$
117 US$
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Chelton Hotel(Brussel)(Heel veel waar voor je geld!)
83 US$
Booking.com
Zie aanbieding
151 US$
139 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Roomservice
133 US$
97 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
163 US$
156 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
163 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Fitnesscentrum
Beoordelingen (127)
Beoordelingen filteren
127 resultaten
Waardering van reizigers
121
6
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
121
6
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 127 beoordelingen
5 mei 2017 beoordeeld

Mooie ruime kamers prachtig ingericht. Verrassend interieur in een oud herenhuis
Zeer verzorgd en uitgebreid ontbijt met verschillende zelfgemaakte producten.
Vriendelijke ontvangst. Mogelijkheid om wagen te parkeren

  • Verbleef: april 2017, reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank 3Kristine
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 april 2017 beoordeeld

Ik kreeg een grote, heldere kamer met hoog plafond. Zeer schoon, stijlvol ingericht en met een heerlijke regendouche. Caroline en Pieter laten je zeer welkom voelen en verzorgen een zeer smakelijk en gezond ontbijt

Verbleef: april 2017, reisde voor zaken
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank juditht799
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PieterDM, Eigenaar van Living in Brûsel, Urban B&B, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 april 2017

Bedankt voor deze beschrijving van je appreciatie over je verblijf bij ons. Het doet ons veel plezier. Hopelijk kunnen we je nog eens een keer ontvangen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 april 2016 beoordeeld

Wat een fantastisch B&B, gericht op duurzaamheid en biologisch (het ontbijt dan). Heerlijke bedden en bad-douchegelegenheid, alles was tot in de puntjes geregeld.
Heel vriendelijke lieve en geinteresseerde eigenaars, kortom wij hebben een geweldig verblijf en weekend gehad in Brussel

Verbleef: april 2016, reisde met vrienden
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank boef_karin
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Piet D, Propriétaire van Living in Brûsel, Urban B&B, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 mei 2016

Dank je Karin. Dit doet ons geweldig veel plezier. We hebben altijd maar een doel voor ogen: dat onze gasten met mooie en hartelijke herinneringen naar huis terugkeren. En ook om zo veel mogelijk erg sympathieke gasten zoals u te kunnen ontvangen en wegwijs maken in het zeer bezienswaardige Brussel.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke rustplek midden in Brussel. Perfecte kamers voorzien van alle gemakken. Geweldig ontbijt ook. Door deze B&B wil ik vaker B&B's gaan boeken ;-) Beide eigenaars weten hoe je een huis weg van huis moet opzetten, echt voortreffelijk. Bij vertrek kreeg ik nog een heerlijke reep chocolade mee ook. #flabbergasted

Verbleef: februari 2016, reisde voor zaken
Bedank Cyril W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Piet D, Eigenaar van Living in Brûsel, Urban B&B, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 februari 2016

Echt heel fijn dat jullie het zo leuk vonden. Wij vinden het altijd prettig als onze gasten zich hier thuis voelen. Heel erg bedankt voor de geweldige commentaar en uw aangenaam gezelschap. U en uw collega's bent steeds van harte welkom!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 mei 2015 beoordeeld

Perfectie bestaat niet zegt men, maar deze B&B is er toch niet veraf.
Uitstekende ontvangst en begeleiding.... prima ontbijt... uitbaters zeer behulpzaam en discreet aanwezig om alle vragen te beantwoorden.
Ruime en uiterst verzorgde kamers.

  • Verbleef: mei 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank edeluyck
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken