Jan VB
Mol, België

Zeer goeie ligging

4,0 van 5 bollen16 dec 2019 beoordeeld
Het naast het jubelpark gelegen hotel bevindt zich in een oud herenhuis en is iets wat gedateerd. Dit maakt niet uit dat de grote rustige kamer met uitzicht op de tuin in orde was. Het ontbijt was in orde en het personeel behulpzaam.
Datum van verblijf: december 2019
    0.6 km van Best Western Plus Park Hotel Brussels
      1.2 km van Best Western Plus Park Hotel Brussels
      Meer hotels in Etterbeek bekijken
      Beoordeeld op 6 april 2019

Uitsluitend een optie als je op die plek in brussel ook moet zijn. Hotel is zeer gedateerd. Persdoneel doet zijn best, maar Hotel;zou echt een renovatie nodig hebben. Uitsluitend een gode kleuze als je op die plek in Brussel moet zijn

Datum van verblijf: april 2019
      Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
      Beoordeeld op 15 juli 2018

Goede ligging, kortbij metro. Rustige locatie, tegenover mooie parkje. In het weekend gratis parkeren .
      Hotel heeft geen airco, met +30 was toch nodig
      Ontbijt is aan mindere kant. Zeker voor die prijs

Datum van verblijf: juli 2018
      • Reistype: Reisde alleen
      Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
      Beoordeeld op 14 juli 2018

Tijdens een werkbezoek aan Brussel overnachtten we hier. We kwamen laat aan en konden parkeren voor de deur (voor 25 euro). De kamer was smal, maar mooi ingericht. Toen ik het bed zag, schrok ik wel. Het leek wel een bankje. Maar achteraf viel dat mee, het was voor mij lang genoeg en lag heerlijk. Nog even tv gekeken en iets uit de minibar gedronken. Er was echter geen flesopener te vinden voor de flesjes. De douche was ruim en er waren producten. De volgende ochtend voor het ontbijt het tegenovergelegen park in geweest, dat was prachtig. Personeel erg vriendelijk.
      Het ontbijt was minimaal, zeker voor de prijs die je ervoor betaald.
      Op zich vond ik het een mooi hotel, iets ouderwets...maar dat heeft zijn charme. Wat echt een minpunt was; het was ze enorm warm op de kamers. Alle collega's klaagden daar over. Zelf heb ik geslapen zonder deken over me heen, want het leek wel een sauna op de 7e verdieping. Daardoor geen hogere score dan gemiddeld.

Datum van verblijf: juli 2018
      Beoordeeld op 12 oktober 2017 via mobiele applicatie

Dit hotel voldoet als zakenhotel. Kleine eenpersoonskamer, geen bar of restaurant. In de omgeving is niks te doen en kamers zijn belachelijk duur (154 euro voor 1 persoonskamer). Ontbijt is prima, personeel spreekt geen Nederlands.

Datum van verblijf: oktober 2017
      Beoordeeld op 8 augustus 2017

Onder de juiste omstandigheden kan dit een fijn hotel zijn. De kamers zijn comfortabel. Het hotel zit in een statig oud pand in een dito buurt van Brussel. Buiten de drukte van het centrum, maar met tram en metro dichtbij. Het hotel heeft echter ook wat tegenvallers, waarvan het ontbreken van airco in de kamer de grootste domper is. Op een mooie, maar zeker niet bijzonder warme zomerdag is de kamer benauwd. Open ramen en een provisorisch geplaatste ventilator brengen daar nauwelijks verandering in. Verder is het parkeren problematisch. Publiek parkeren kan in de straat, maar de 1,50 per uur kan alleen in munten worden betaald en er geldt een maximum parkeerduur van 4 uur. Er is wel Yellowbrick, maar dat blijkt niet te werken voor een Nederlands account. Tot slot zijn de kosten voor het ontbijt een punt van aandacht. Op boekingssites wordt 25 euro per persoon genoemd, wij betaalden 15 euro per persoon. Dat is nog aan de hoge kant, maar minder extreem dan de 25 euro. Kortom: reis je in een koele periode, hoef je niet te parkeren en ook niet zo nodig ontbijt, dan is dit een prima hotel.

Datum van verblijf: augustus 2017