Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.022)
Beoordelingen filteren
1.023 resultaten
Waardering van reizigers
751
235
28
6
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
751
235
28
6
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.023 beoordelingen
Beoordeeld op 14 september 2017

Absoluut geen lifestyle maar wel rumoerig familie hotel. Het eten is slecht naar Italiaanse normen en er is geen gezond ontbijt (enkel commerciële granen voor kinderen). Het hotel is ver van Rimini en rr is geen bar aan het hotel waar je gezellig iets kunt drinken. Het restaurant is een refter met zeer veel lawaai waar je niets privacy hebt. Als koppel heb je er niets te zoeken. Het zwembad was twee dagen gesloten wegens water problemen, wat blijkbaar regelmatig voorkomt. Personeel is enkel vriendelijk tegen kinderen.

Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Paul C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Arlotti H, Responsabile reception van Oxygen Lifestyle Hotel Helvetia Parco, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 december 2017
Google-vertaling

Dear Paul,
We are very sorry for your review. The food is actually one of the most appreciated services, given that we use mostly fresh and local products. At breakfast we serve also organic cereals and various types of seeds, such as seeds of sunflower, pumpkin , linen etc…
The dining room was projected by an architect with the walls and the carpet that absorb the noise.
We are very sorry and we apologise again for the inconvenience about the pool. All summer long, we had some breakage just twice and we invited our guests to go to the pool of one of the other hotels of our management, just 30 meters far and even equipped with sunbeds, umbrellas and Jacuzzi.
The hotel is located in Rimini Nord and the city centre can be reached in 10 minutes by bus. In any case there are also some cafes on the beach here in Viserbella or even directly by our private garden.
We are astonished about your feeling, as we are friendly with everybody and we pay attention to all the guests and not just to the children.
We are really open minded and if we would have known your opinion before, we could have helped you giving some suggestion about what to do during your stay and make you live a very pleasant holiday.
We hope to see you again for a better experience!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 augustus 2017

Dit is een hotel waar je zeker met kinderen een prettige vakantie zal hebben, maar als je voor wat rust gaat, is dit absoluut af te raden. Van 's morgens tot 's avonds is er muziek, animatie, lawaai! We hadden wel het geluk van een prachtige kamer te hebben, een familiesuite, met uitzicht op zee. De kamers waren ook heel goed geïsoleerd zodat je, eenmaal op de kamer, weinig hinder van al het geluid had. De keuken was erg goed, alles was in buffetvorm en steeds werd alles goed aangevuld. Pluspunt is zeker ook dat wijn en water inbegrepen zijn bij half pension. Maar ook in het restaurant was er enorm veel lawaai van schreeuwende kinderen. Veel gasten kleedden zich, ook in het restaurant, als badgasten, iets wat meteen een laag allure aan een restaurant geeft. Het zwembad was tijdens onze twee weken driemaal 'in onderhoud' wat erg vervelend was met een temperatuur van bijna 40 graden. Aan het zwembad was er constant luide muziek en/of kinderanimatie, dus ook geen plaats om tot rust te komen. We hadden een parkeerplaats mee gereserveerd en kregen er één toegewezen. Na een uitstap was onze aangewezen plaats tot driemaal toe ingenomen door een andere wagen. Dit was duidelijk niet goed geregeld. Het personeel bleef steeds vriendelijk en zocht wel mee naar oplossingen. Ook de wijk Viserbella leek ons eerder een afgeleefde wijk van Rimini. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Greet D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Arlotti H, Responsabile reception van Oxygen Lifestyle Hotel Helvetia Parco, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 december 2017
Google-vertaling

Dear guest,
we thank you for your opinion and the we are really happy for the positive comments about the food and the room. On the other hand, we are really sorry that you didn’t enjoy your stay by us.
We are a Family Hotel and the kids bring a lot of joy and happyness. For the guests without little children we normally suggest a time less crowded to come to the restaurant or we reserve a secluded table.
Viserbella is known for being a quiet area of Rimini, not too much overcrowded and every year the local administration does some improvement to the promenade.
The music by the pool is normally not too loud, given that the hotel is located near appartments and we always respect the rest time of our guests and the neighbors. We are really sorry and we apologise for the inconvenience about the pool facility. We had just two breakages during the last summer and we immediately repaired the machinery. In the meantime our guests were invited to go to the pool of one of the other hotels of our management, just 30 meters far and even equipped with sunbeds, umbrellas and Jacuzzi.
At lunch we don’t ask for a formal dress code and people can come to eat in a simple way. Obviously it’s forbidden to enter in the restaurant with the bath suit, but shorts and a vest are ok for us.
We apologize for the inconvenience with the parking. During the high season most of the guests use our parking and sometimes it happens that guests park in the wrong number. At the parking-bell we always ask the name of the family or of the room and we do a double check with the parking number.
When there is a problem we always do our best to solve it in the better and fastest way... thank you for mentioning our friendliness in your review!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 september 2016 via mobiele applicatie

Very great hotel , Nice entertainment for de kids ,and Very Very friendly staf ,we come back Next year

Ciao.

Room 103
Name serrien

Voor de reizigers met de auto vanuit België

De volgende peage's

Begin Luxemburg 4.40 €
Frankrijk 8.60 en eens 2.20
Zwitser vignet 40 euro aan de grens aanrader om zelf aan de grens te kopen is het goedkoopste en geen wachtrijen
Italië eens 3a4 €
En eens 22.80€ juist voor provincie rimini

Verbruik auto :tank je auto volledig vol in belgie
En tank juist voor het verlaten van Frankrijk

De prijzen in Zwitserland voor benzine
Vanaf 1.4 tot 1.8 euro de liter
Het zelfde in Italië

Voor heen en terug betaal je voor je benzine 260 euro

Onderweg om te eten heb je verschillende soorten wegrestaurants en stop plaatsen voor te eten waar het druk is is het altijd goed

En wil je snachts even rusten neem altijd een stopplaats dat zeer goed verlicht is

We zijn met 2 kinderen er bij vertrokken 1 van 3 en 1 van 2 en dit is zeker Doen baar neem zeker wat ontspanning mee zoals als je je beentjes strekt een bal of een bellenblazer plezier verzekerd

Nog een kleine tip voor je zelf .

Neem zeker voldoende water mee in de auto als je in de file staat

En voor het toilet onderweg wc papier en detol doekjes aangeraden en ontsmetting voor na het toilet bezoek

Geniet van de rit onderweg je komt mooie plaatsen tegen

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank RobbyS575
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 mei 2016 via mobiele applicatie

Mooi gerenoveerd hotel met ruime propere kamers. Al het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Geweldig ontbijt dat constant aangevuld wordt, de sapcentrifuge was een groot pluspunt. Zeker een aanrader! Mooi onderhouden zwembad.

Datum van verblijf: mei 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Patrik_vds
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 april 2016

Super hotel ! Het personeel was bijzonder vriendelijk. Na de lange reis per auto werd er bij ons bij aankomst als verrassing nog gemeld dat de kamer werd geupgraded naar een suite!! Het vakantieseizoen was nog in volle voorbereiding in de omgeving maar het hotel heeft dit perfect opgevangen door ons hartelijk te bedienen. Topadres !

Datum van verblijf: april 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Nikkie_VE73
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken