Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
US$ 107
Booking.com
Hotels.com
Expedia.comUS$ 107
Priceline
eDreams
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (222)
Beoordelingen filteren
222 resultaten
Waardering van reizigers
111
91
15
3
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
111
91
15
3
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 222 beoordelingen
Beoordeeld op 12 augustus 2023 via mobiele applicatie

Hotel midden in het centrum met een fantastische parking! Hartelijke ontvangst ( met twee heerlijke bonbons), ruime kamer.
Badkamer is heel klein en de douchevloer was gevaarlijk glad!!
Je kan ook in het hotel eten, de kaart is beperkt maar wat ze te bieden hebben is heel lekker. Goed, royaal ontbijt maar de ontbijtruimte vonden wij ergg onrustig, teveel tafeltjes waardoor je heel dicht op elkaar zit dus rustig ontbijten zat er voor ons helaas niet in.

Datum van verblijf: augustus 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank avwivaw
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 12 augustus 2023

Mooi hotel van 10 jaar oud . Redelijke mooie en nette kamers. Heel goede menukaart maar niet te veel variatie . Vriendelijk personeel . Check in om 15u en check out om 12 u wat redelijke uren zijn . Grote parking rechtover hotel volledig gratis . Hotel gelegen op 100m van de schelde , mooi om te genieten van de voorbijvarende aken ( binnenvaartboten ) met op de oevers verschillende banken . Stadscentrum is gelegen op 200m van het hotel dat te voet heel makkelijk bereikbaar is . De donderdag is er markt . Grote terras aan de achterkant van het hotel.

Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank patrickvandewalle9
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 september 2022 via mobiele applicatie

Groot hotel, mooie kamer. Niet gezellig gezellig hotel jonge mensen doen de bestellingen maar dat loopt niet steeds goed af. Ze zijn wel vriendelijk.
Het ontbijt was slecht, broodjes hard en dat vond ik niet alleen waarschijnlijk dagen oud. Het ei in de bak was koud.
Het beste is daar de bar.
We hebben daar 2x overnacht

Kamertip: Parking is er voldoende. Eten zou ik daar niet doen ga op de markt. De Zalm is een aanrader
Datum van verblijf: augustus 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Yvan D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 25 juli 2022

Het begon al met een valse noot. We kwamen 15u10 toe om in te checken (inchecken kan vanaf 15u). Het inchecken duurde 25 minuten tot ze het zelf zagen dat we wat geïrriteerd werden en ze ons dan maar een kamer gaven en 2 bonnetjes voor een gratis drankje ter compensatie voor het wachten. Bij aankomst aan onze kamer moeten vaststellen dat de poetsdienst hier nog niet klaar was. Eens geïnstalleerd wel tevreden over de kwaliteit van de kamer, zeer proper en comfortabel. Bij aankomst hadden we ook onmiddellijk gereserveerd voor het avondeten (wat duidelijk staat aangegeven dat dit verplicht is om te reserveren). Toen we 's avonds gingen plaatsnemen voor het diner viel diezelfde persoon waarbij we het reserveerden uit de lucht dat wij gereserveerd hadden en heeft ze ons met enige tegenzin toegelaten aan het diner. Een diner waar we toch behoorlijk lang op moesten wachten.
's Morgens wel een mooi uitgebreid ontbijtbuffet met talloze mogelijkheden en een mooi assortiment aan streekproducten. Om 8u55 wel al geen sinaasappelsap meer verkrijgbaar, die was op en werd niet meer aangevuld.
De ligging van het hotel is wel ideaal, het is redelijk rustig gelegen en het hotel heeft ook een privéparking ter beschikking maar ook een ruime parking voor het hotel zelf. Het ligt op een boogscheut van het centrum wat een wagen overbodig maakt als je stadinwaarts wilt gaan wandelen.
Kortom een goed hotel waar de service stukken beter kan, vandaar vind ik ook dat het geen 4-sterren waard is.

Kamertip: Vraag een kamer aan de tuinzijde.
Datum van verblijf: juli 2022
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Rens C
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 juni 2022

Hebben, mijn echtgenote en ikzelf 2 nachten en 3 dagen verbleven in het hotel. Heel goed hotel , vriendelijk personeel , vroeger dan gepland kunnen inchecken. Kamers zijn kraaknet , niets van stof te bespeuren ook niet op de verborgen plaatsen. Hotel is heel goed gelegen op een 50 tal meter van de Schelde waar er verscheidene picknic banken aanwezig zijn langs de oever en zo kan genieten van de verschillende binnenlanders die er regelmatig voorbij varen en een 200 meter van het marktplein en centrum. Kortom , alles is perfect in orde en zeker het hotel. Het is de tweede maal dat we dit hotel kiezen en zeker voor herhaling vatbaar. Nog vergeten te melden dat het eten ook dik in orde is en zeker het zeer uitgebreid ontbijt.

Datum van verblijf: juni 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank patrickvandewalle9
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken