“Super ”

Keukens: Italiaans
Dineropties: Reserveringen
Dineropties: Reserveringen
18 augustus 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker van apero tot dessert super vriendelijke bediening vijf volwassenene en een kind van zeven jaar er werd rekening gehouden met tempo volwassene en het eten van onze klein dochter is een van de beter Italiaanse keukens verse en authentieke gerechten

Datum van bezoek: augustus 2024

4 juli 2024 beoordeeld

Teleurstelling,
3 van de 9 gerechten waren niet vers.
Pizza met zeevruchten niet vers.
Filet pure had een zure, onverse geur.
1 pizza was vergeten, alsook de frietjes bij het vlees.
Bij het vriendelijk melden aan het personeel, sloeg de (luidruchtige) sfeer om en werden we hoofdzakelijk door de uitbater onvriendelijk behandeld.
De volle pot betaald voor 9 personen.
Gelukkig maar één hap van mijn eten genomen.
Hier komen we niet meer..

Datum van bezoek: juli 2024
    • Sfeer
28 mei 2024 beoordeeld

Bij het binnenkomen voelt het aan alsof je in Italië bent. Je wordt meteen hartelijk verwelkomd. Iedereen is super vriendelijk. Er hangt een losse, gezellige sfeer.
De pizzaiolo maakt overheerlijke pizzas. Je kan hem aan het werk zien vooraan in de zaak aan het raam. Daar hou ik van 😊
Je kan ook afhalen.
We komen hier graag en raden dit restaurant met enthousiasme aan 🍴🥰

Datum van bezoek: mei 2024
1 mei 2024 beoordeeld

Echte Italiaan met de gezellige typische drukte van Italianen. Gezellige sfeer, vlotte bediening, de baas die loopt te foeteren en commanderen, echt zoals je je in het Zuiden zou kunnen voorstellen. Voortreffelijke pizza met lekkere bodem en lekker grote glazen wijn. De drukte neem je erbij, zegt ook genoeg over de hoeveelheid klanten die hier binnenvallen. Wij zijn overtuigd na tegenvallende ervaring bij andere "grote" Italiaan in Oudenaarde..

Datum van bezoek: mei 2024
    • Sfeer
9 maart 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten en de wijn was super!
Alles super vers en heel snel bediend.
De eetzaal is wel luidruchtig maar komt ook door de hoge bezettingsgraad. Wat ook aantoont dat het kwalitatief eten is.

Datum van bezoek: maart 2024

Reizigers die Da Romeo bekeken, bekeken ook

Oudenaarde, Oost-Vlaanderen

In Da Romeo geweest? Deel je ervaringen!