Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een terugkomer op ons lijstje”
Beoordeling van Da Romeo

Da Romeo
Geclassificeerd als nr. 5 van 150 Restaurants in Oudenaarde
Keukens: Italiaans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
1 mei 2024 beoordeeld

Echte Italiaan met de gezellige typische drukte van Italianen. Gezellige sfeer, vlotte bediening, de baas die loopt te foeteren en commanderen, echt zoals je je in het Zuiden zou kunnen voorstellen. Voortreffelijke pizza met lekkere bodem en lekker grote glazen wijn. De drukte neem je erbij, zegt ook genoeg over de hoeveelheid klanten die hier binnenvallen. Wij zijn overtuigd na tegenvallende ervaring bij andere "grote" Italiaan in Oudenaarde..

Datum van bezoek: mei 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Excursion29081659867
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (176)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 176 beoordelingen

9 maart 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten en de wijn was super!
Alles super vers en heel snel bediend.
De eetzaal is wel luidruchtig maar komt ook door de hoge bezettingsgraad. Wat ook aantoont dat het kwalitatief eten is.

Datum van bezoek: maart 2024
Bedank AlexanderR3326
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
19 november 2023 beoordeeld

Gisterenmiddag gaan lunchen. Heel vriendelijke en gastvrije ontvangst.
Ik had de entrecote met gorgonzola en pasta en de rest van de familie hadden een overheerlijke pasta met verse ingrediënten, mooi warm geserveerd in een prachtig pastakom. Mijn vlees was schitterend gebakken en ik had de beste gorgonzolasaus ooit. Als ik in de omgeving ben, gaan we zeker en vast terug. Een echte aanrader. Top. Perfectie.

Datum van bezoek: november 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank lucdc4234
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
3 november 2023 beoordeeld

hartelijk onthaal, vriendelijke bediening, royale porties van heel lekkere gerechten, gebaseerd op kraakverse basisprodukten!
Hier komen wij graag terug !

Datum van bezoek: november 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Marc V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
11 september 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten met een hartelijke bediening! Wij gingen er als koppel, maar ook met vrienden is dit een leuke plek met een gezellige ambiance.

Datum van bezoek: september 2023
Bedank JolienJ26
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Da Romeo bekeken, bekeken ook

Oudenaarde, Oost-Vlaanderen
Oudenaarde, Oost-Vlaanderen
 
Oudenaarde, Oost-Vlaanderen
Oudenaarde, Oost-Vlaanderen
 

In Da Romeo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.