Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hartelijke ontvangst”
Beoordeling van Da Romeo

Da Romeo
Geclassificeerd als nr. 5 van 151 Restaurants in Oudenaarde
Keukens: Italiaans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
19 november 2022 beoordeeld

Als je dit restaurant binnenkomt wordt je er hartelijk ontvangen, en ook als je er terug vertrekt wordt je bedankt voor je komst. De blijvende glimlach van de obers viel me ook op. Het eten was erg lekker.

Datum van bezoek: november 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Traveler_R_05
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (176)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

10 - 14 van 176 beoordelingen

15 oktober 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Supervriendelijke bediening, gezellig zitten, authentieke Italiaanse keuken. De suggesties zijn terecht want echte aanraders. Wij zijn fan en komen zeker eens terug !

Datum van bezoek: oktober 2022
Bedank Sunshine21795027764
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
28 augustus 2022 beoordeeld

Vriendelijk onthaal - een karafje huiswijn € 14,00 - wij namen een hapje bij de wijn - aubergine in tomatensaus € 14,50 (voor 4 schijfjes aubergine met tomatensaus en kaas en 4 kleine broodjes erbij). Hoofdgerecht was pasta op 3 wijzen €18,50. De gerechten waren zeer lekker, maar echt te weinig van hoeveelheid.

Datum van bezoek: augustus 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank IlseG82
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
12 september 2021 beoordeeld

Het eten zelf was heel lekker, typisch Italiaans en lekker vers. Spijtig genoeg was er heel veel lawaai en volk. We konden enkel praten met de mensen over ons aan tafel maar konden niet met alle 8 het gesprek samen volgen omwille van het vele lawaai. Dit vonden we toch een minpunt. Er was ook een baby bij en omdat iedereen zo dicht bij elkaar zat was er niet eens plaats om de buggy in de buurt van de tafel te zetten. We hebben zelf ons moeten verplaatsen en stoelen moeten verzetten…

Datum van bezoek: september 2021
1  Bedank Annelies199
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
19 augustus 2021 beoordeeld

gezellig zaakje vriendelijke eigenaar en bedienster
op de markt
was er gezellig druk en toch vlot geholpen

Datum van bezoek: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank elzapaenen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Da Romeo bekeken, bekeken ook

Oudenaarde, Oost-Vlaanderen
Oudenaarde, Oost-Vlaanderen
 
Oudenaarde, Oost-Vlaanderen
Oudenaarde, Oost-Vlaanderen
 

In Da Romeo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.