Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“lekkere pizza”
Beoordeling van Da Romeo

Da Romeo
Geclassificeerd als nr. 6 van 66 Restaurants in Oudenaarde
Keukens: Italiaans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
8 november 2018 beoordeeld

Lekkere pizza binnen of buiten achteraan te verorberen.
Zeer vriendelijk personeel. steeds met de glimlach ontvangen.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Mia C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (133)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 133 beoordelingen

31 oktober 2018 beoordeeld

achter een " niet zo uitnodigende gevel " schuilt een tof restaurant. Lekker, vriendelijk, goede sfeer.
Toen we aankwamen dachten we dat het resto gesloten was. Maar eenmaal de deur open veranderd alles.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank adele1949
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is echt goed. Je komt terecht in Italie. Deze mensen weten hoe het moet. Zeer vlotte bediening, zeer vriendelijk. Prijs / Kwaliteit is altijd goed.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank WouterB440
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Onverwachts in oudenaarde gearriveerd.
Super lekker gegeten,schotel met vijf pastas.
Bediening vlot en vriendelijk ondanks een vol restaurant.
Een echte aanrader

Datum van bezoek: september 2018
Bedank mardela2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Kreeg een vriendelijk ontvangst, en de kaart was ruim. Gekozen voorgerecht en pizza waren heerlijk. Een aanrader en kom terug als ik weer in de buurt ben.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank nicoh125
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Da Romeo bekeken, bekeken ook

Oudenaarde, Oost-Vlaanderen
Oudenaarde, Oost-Vlaanderen
 
Oudenaarde, Oost-Vlaanderen
Oudenaarde, Oost-Vlaanderen
 
Oudenaarde, Oost-Vlaanderen
Oudenaarde, Oost-Vlaanderen
 

In Da Romeo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding