Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“lekker gegeten in een rustig stadje”
Beoordeling van Le Cantou

Le Cantou
Geclassificeerd als nr. 1 van 13 Restaurants in Collonges-la-Rouge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 17 US$ - 34 US$
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
18 maart 2020 beoordeeld

De tijd van het jaar en Corona speelt mee. Het was erg rustig in het stadje Collonges-la-Rouge. Na wat rondgewandeld te hebben, bij Le Cantou een lekker kopje koffie gedronken. Na de koffie zijn wij overgestoken naar het restaurant waar wij een heerlijk 3-gangen menu ophebben. De bief was precies goed bereid, ook aan ieders wens voldaan (6 personen). De bij geserverveerde mosterd met blauwe bes was bijzonder. Ieder deed zijn best om zich verstaanbaar te maken. Het was vermakelijk, wij in ons beste Frans (wat niks voorstelt) en de bediening deed zijn best om het naar het engels te vertalen. Kortom een gezellige lunch gehad.

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank hannieandre
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (875)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 875 beoordelingen

17 augustus 2019 beoordeeld

Mooi restaurant met ruim buitenterras in een idyllisch stadje. Geen haute cuisine maar zeer smakelijke en lokale keuken aan democratische prijzen. Vlotte en vriendelijke bediening ondanks vol terras.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank PaulN3619
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2019 beoordeeld

Prima-menu keuze met dagelijks wisselende suggesties. Fijn dat we ook iets later in de middag nog voor de lunch terecht konden. Magret de Cannard erg goed, en ook de Roti de Veau heel smakelijk. Fijne bediening, de sfeer bij personeel zit er ondanks de drukte prima in. Wij komen nog eens terug!

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank MvBrom
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 oktober 2017 beoordeeld

Heerlijk 2 gangenmenu gegeten op een sfeervol terras onder de druiventrossen. Aantrekkelijk geprijs menu met een heerlijke fles wijn tegen een goede prijs. Ondanks dedrukte goed en vlot bediend.

Datum van bezoek: oktober 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Hans P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het begon net te regenen en iedereen ging op hetzelfde moment schuilen (eten).In een dorp met allemaal restaurants afgestemd op de behoeften van de toerist vonden we dit restaurant een lekkere keuken hebben en een vlotte service.Pichetje rosé voldeed ook aan de verwachtingen.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank MarcG3073
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Le Cantou bekeken, bekeken ook

Collonges-la-Rouge, Correze
Collonges-la-Rouge, Correze
 

In Le Cantou geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding