Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Japanse topavond!”
Beoordeling van Tokyo Lounge Tiel

Tokyo Lounge Tiel
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 2 van 52 Restaurants in Tiel
Keukens: Sushi
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
14 december 2019 beoordeeld

Vanavond met z’n vieren bij Tokyo lounge gegeten. Ondanks dat we laat gereserveerd hadden toch een mooie tafel gekregen. Bestellen via een IPad blijft wennen en eerlijk zijn, wat mij betreft graag terug naar de echte bediening aan tafel.

Het eten was heerlijk, verzorgde schaaltjes met mooie gerechten. Vol van smaak en met aandacht bereid in de open keuken. De zwarte brigade is door het bestellen via een IPad wel kleiner geworden maar zeker niet minder! Het team doet echt hun best om je een gezellige avond te bezorgen.

Wil je echt lekker Japans eten, ga dan naar dit restaurant en niet naar de imitatie. Het verschil proef je in elk gerecht!

Aanrader!!

Datum van bezoek: december 2019
Bedank Rene L
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (102)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

9 - 13 van 102 beoordelingen

6 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Altijd heerlijk eten bij Tokyo Lounge! Helaas wel 25-35 min moeten wachten voordat een ronde eten werd uitgeserveerd.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Esmee V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
1 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanwege ons bezoek aan Tiel een sushi restaurant gezocht. Via TripAdvisor bij dit restaurant gekomen. Het was erg warm dus wilden buiten zitten. Het terras bestond uit picknicktafels en dat vinden wij niet comfortabel.
We mochten binnen achterin zitten, voorbij de keuken. Dat was ene vierkante ruimte, zonder ramen, totaal sfeerloos. We kozen er voor om voorin te zitten. Dit was beter maar er was ook geen sfeer helaas.
Voor een zaterdag avond was het heel erg rustig, zat voor 40% vol.
De sushi was wel oké. Doorgaans spenderen we wel 2,5 á 3 uur in een sushi restaurant, hier waren we met 1,5 uur wel klaar. Beperkte keuze sushi, geen bijzondere smaken. Vlees en vis waren lekker en goed warm.
Volgende x eten we ergens anders.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank michaelv843
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
23 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een super goed restaurant met super lekkere gerechten.
Alles vers en zeer vriendelijke bediening

Datum van bezoek: juni 2019
2  Bedank Peter K
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
27 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ondanks alle slechte verhalen op Koningsdag heerlijk gegeten. Prima bediening super gastvrij. Dus ga er gerust eten.

Datum van bezoek: april 2019
2  Bedank anjapapeleu
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Tokyo Lounge Tiel bekeken, bekeken ook

 

In Tokyo Lounge Tiel geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.