Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk gegeten !!!”
Beoordeling van Da Kepello

Da Kepello
Geclassificeerd als nr. 5 van 15 Restaurants in Panningen
Keukens: Italiaans, Nederlands
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten in een mooi helder en schoon restaurant. Ruime keuze en erg vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Geoost
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (41)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 41 beoordelingen

19 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Da kapello mijn favoriete tentje om gezellig te lunchen of een goede maaltijd te eten mijn onze favoriete zijn de tacopizza (helemaal vers bereid) en ook het broodje taco is wauwie lekker
Het personeel (bediening) een dikke pluim kom er eigenlijk iedere maand wel een keer ik zou zeggen mensen probeer 't eens

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank 214christianneb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juli 2019 beoordeeld

Mijn vrouw koos voor vegetarisch wrap. Deze vond zij erg lekker. Ik zelf heb een biefstukje gekozen. Gevraagd voor rood gebakken. Het was is langer gebakken, maar daarom niet minder mals en lekker. Erg vriendelijk personeel. Wachten op de bediening duurde niet lang. De gerechten werden geserveerd met 2 soorten groente en frites. De hoeveelheid groente is voor ons senioren ruim voldoende. Frites ook voldoende en anders laten aanvullen. Prijs kwaliteit verhouding is goed.Terras is erg leuk. In het centrum van Panningen.Een aanrader.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank fredhL73TD
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier hebben wij een heerlijke lunch gehad zeer vriendelijke bediening en leuk zitten van binnen ook gezellig ingericht

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank mugje58
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 oktober 2018 beoordeeld

De bediening lijkt gehaast, er komen veel verschillende mensen aan je tafeltje met ieder hun eigen taak, dat zal best efficient zijn maar ik heb liever met 1 persoon te maken. De wachttijd totdat je lunch eindelijk voor je staat is dusdanig lang dat ik gevraagd heb of ze me misschien vergeten waren. Gelukkig maakte de lunch zelf veel goed, prima verzorgd en smaakte prima.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Lilian v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Da Kepello bekeken, bekeken ook

Panningen, Limburg
Panningen, Limburg
 

In Da Kepello geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding