“gezellig koffiehuisje”
Beoordeling van Melk & Suiker

Melk & Suiker
Geclassificeerd als nr. 1 van 1 Koffie en thee in Maaseik
29 maart 2022 beoordeeld

allerlei lekkers, vers gebakken. mooi ontbijt, lekkere broodjes en croques. diverse koffies, zelfgebakken streekkoekjes, cakes die je vooraf kan bestellen. mooie zelf samen te stellen geschenkkorven

Datum van bezoek: februari 2022

9 januari 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Op een zondagmiddag hier geweest. De koffie was heel lekker, gebak ook.
Bediening redelijk, wat gehaast maar het was ook druk.
De zaak is binnen niet zo groot dus reserveren voor een tafeltje als je er perse wilt zitten.
De muziek in de zaak stond erg stil en wij vonden de zaak wat kil aandoen dat zorgde ervoor dat de sfeer wat gemiddeld was en we drie bolletjes hebben gegeven ipv vier.
Wellicht is het in de zomer leuker omdat ze beschikken over een tuinterras.

Datum van bezoek: januari 2022
30 december 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een heerlijke verrassing om deze plek te ontdekken.
Zelfgemaakt koeken, verwenbordje en heerlijke coffee en thee

Ik had niet verwacht hier iets lekkers bij de koffie te krijgen, maar werd heerlijk verrast.
Echt een aanrader.

Met meer weggegaan, dan dat we daar op hebben gegeten.

Zeker een aanrader om naar toe te gaan.

Datum van bezoek: december 2021
21 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi adres voor ontbijt, lunch of zomaar koffie met taart of knapkoek! Heerlijke koeksoort uit Maaseik uit de tijd dat hier nog een haven was .
Eigen koffie branderij , eigen ijs en eigen bakkerij. Helemaal top.
Vriendelijke bediening en niet alleen terras voor maar ook in de tuin .

Datum van bezoek: augustus 2021
5 oktober 2020 beoordeeld

Vlakbij het Marktplein in Maaseik, in de Bleumerstraat, bevindt zich de koffiebar, koffiebranderij, tearoom, ijssalon en koekjesbakkerij. Teveel om op te noemen? Zeker niet, Het is er fijn vertoeven voor een lekker ontbijt of een koffie met gebak. Zeer vriendelijk personeel. Wat kan een mens zich meer wensen?

Datum van bezoek: oktober 2020

Reizigers die Melk & Suiker bekeken, bekeken ook

Dilsen-Stokkem, Limburg Province

Maaseik, Limburg Province
Maaseik, Limburg Province

In Melk & Suiker geweest? Deel je ervaringen!