Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prijs kwaliteit het beste van de omgeving.”
Beoordeling van De Leeuwerik

De Leeuwerik
Geclassificeerd als nr. 18 van 49 Restaurants in Maaseik
Prijsklasse: 11 US$ - 34 US$
Keukens: Belgisch, Frans
Gegevens restaurant
20 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

...en dat weten ook de meeste klanten. Ik schat dat zo wat 70 procent van de bezoekers vaste klanten zijn. Buiten het restaurant zijn er nog gelegenheden voor privé feesten. Verder zijn er nog een verwarmd terras en terras langs de Maas.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank epiktetas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (22)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 22 beoordelingen

17 augustus 2017 beoordeeld

De terechte klacht dat de steak niet te eten was , zo taai was het het vlees , werd "gecompenseerd" door het feit dat we er niet voor moesten betalen ... Zo'n kwaliteit serveren kan echt niet , dus dringend van leverancier veranderen !
Ondanks het feit dat het behoorlijk druk was is 45 minuten wachten echt wel lang ...
De andere gerechten waren ok , doch niet echt super ... Het stukje snoekbaars was echt wel klein en zeker geen portie voor een hoofdgerecht.
De eerste keer hier en daar zal het helaas bij blijven.

Datum van bezoek: augustus 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Eddy V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Op goed geluk een restaurant gezocht na een dagje Triatlon op de MSK Maaskant Triatlon( ook een aanrader trouwens voor de sportieve medemens; geweldige organisatie en de wedstrijd is geschikt voor iedereen die wat sportieve ambitie heeft).
Lekkere verse mosselen en frieten. Geen "eten uit blik" maar verse ingrediënten. Een absolute aanrader voor een zeer acceptabele prijs.

Datum van bezoek: juli 2017
1  Bedank patrick h
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juni 2017 beoordeeld

De locatie is zeer mooi gelegen naast de maas. Van hieruit kan je boottochten maken over de Maasplassen gedurende 2 uur met gidsen die je wegwijs maken over het ontstaan van de plassen. In het restaurant zelf wordt je vriendelijk onthaalt en het eten en bediening zijn Super. Zeker een aanbeveling waard want je kan er zowel binnen als op het terras langs de maasoevers plaatsnemen.

Datum van bezoek: juni 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank celest s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten voor een democratische prijs. Ik had de steak bearnaise, een zeer goed stuk vlees. De saus zou apart mogen om het nog beter te maken. De omweg waard!

Datum van bezoek: mei 2017
1  Bedank 137johanw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Leeuwerik bekeken, bekeken ook

Maaseik, Limburg Province
Maaseik, Limburg Province
 
Maaseik, Limburg Province
Maaseik, Limburg Province
 
Maaseik, Limburg Province
Maaseik, Limburg Province
 

In De Leeuwerik geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding