Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“.”
Beoordeling van Ratatouille

Ratatouille
Geclassificeerd als nr. 1 van 47 Restaurants in Maaseik
Prijsklasse: US$ 68 - US$ 90
Keukens: Internationaal
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Beschrijving: Huiselijk restaurant met avondvullende menuformules. Klassiek tafelen of speels en trendy. Al onze menu's zijn pre-order en online te reserveren.
17 februari 2020 beoordeeld

Het eten is heerlijk, het restaurant zelf heel gezellig met het mooiste terras van Maaseik en de gastvrouw en bediening zijn supervriendelijk en hartelijk. Wij komen hier graag .

Datum van bezoek: februari 2020
1  Bedank SchCarine
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (286)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

26 - 30 van 286 beoordelingen

16 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Reeds verschillende keren gaan genieten van de aangeboden menu’s & sfeer. Altijd weer is het genieten van de warme ontvangst en t zeer lekkere eten. Zoals afgelopen Valentijnsavond , we werden verwend op alle gebied!! TOP bediening, TOP eten met hemelse smaken !!! Het smaakt zeker naar MEER Bij deze ons zien ze zeker terug! N welgemeende DANKJEWEL aan t volledige team ❤️

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank livinad2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 februari 2020 beoordeeld

Een toprestaurant!!!! We zijn al verschillende keren gaan eten en telkens weer originele gerechten met sublieme smaken en producten. Een lieve gastvrouw die de klanten verwend. Een echte aanrader!!

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank Nathalieleon
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 februari 2020 beoordeeld

Na de (zoals steeds) hartelijke ontvangst genoten we van het zondagsmenu: huisaperitief met 4 heerlijke hapjes, voorgerecht, wachthapje,en hoofdgerecht met bijpassende, heerlijke wijnen , dessert-compositie en koffie met toebehoren. Allemaal culinaire hoogstandjes. Uitstekende bediening. Een supergezellige en -heerlijke avond.

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Dirk H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 februari 2020 beoordeeld

Spontaan vriendelijke ontvangst en bediening, bij ieder bezoek worden we telkens opnieuw culinair verrast in een aangenaam kader. We blijven terugkomen, ook onze gasten waren aangenaam verrast en komen zeker terug.

Datum van bezoek: februari 2020
1  Bedank Nico V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Ratatouille bekeken, bekeken ook

Dilsen, Limburg Province
 
Maaseik, Limburg Province
 

In Ratatouille geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2022 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.