Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Altijd tevreden”
Beoordeling van Tapas & Zo...

Tapas & Zo...
Geclassificeerd als nr. 4 van 45 Restaurants in Maaseik
Keukens: Wijnbar
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
7 augustus 2020 beoordeeld

Wij gaan regelmatig eten bij Tapas en zo. Je kunt er een hele avond zitten. Maar ook voor een kortere tijd zitten. De kaart varieert regelmatig. Er is voor iedere smaak iets te vinden. De bediening is vlot en losjes. Wij voelen ons altijd welkom.

Datum van bezoek: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank jolandaa2020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (134)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

6 - 10 van 134 beoordelingen

31 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden geen zin in een langdurige maaltijd en wilden een leuke variatie. We kozen voor Tapas en Zo. Een prima keuze! Gezellige bediening. Mooie keuze! Beperkte maar passende wijn keuze. Wij hebben genoten! Zeker de moeite waard!!

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank 139karela
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juli 2020 beoordeeld

Vanavond hebben wij genoten van een heerlijk verrassingsmenu bij Tapas & Zo!
Gezellig terras, afwisselend menu (eerst koude tapas, vervolgens soepje & daarna warme tapas. Als afsluiter een dessert of koffie/thee). De gerechtjes waren stuk voor stuk heerlijk & de bediening is heel vriendelijk. Wij kwamen niks tekort, een echte aanrader!

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Sightseer814531
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Super vlotte bediening.
Aangename sfeer, heel lekker eten gewoon top! Geweldige avond gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank Kevin D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit restaurant in Maaseik is altijd een aanrader. Met hun kleine gerechtjes kan je van alles proeven en met een diverze kaart is er voor iedereen wat wils. Wij komen zeker terug!

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank rgasv12345
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Tapas & Zo... bekeken, bekeken ook

Dilsen, Limburg Province
Maaseik, Limburg Province
 
 

In Tapas & Zo... geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding