“Heel leuk en heel lekker, een aanrader”
Beoordeling van Brasserie De Buren

Brasserie De Buren
Geclassificeerd als nr. 15 van 88 Restaurants in Maaseik
Keukens: Vis en zeevruchten
Dineropties: Reserveringen
Dineropties: Reserveringen
16 oktober 2024 beoordeeld

Zeer goed ontvangen heel lekker gegeten echt een aanrader
Het was voor ons daar de 1,ste keer.
Indien we ginder nog in de buurt komen dan gaan we daar terug naartoe.

Datum van bezoek: oktober 2024

27 juli 2024 beoordeeld

Heel lekker gegeten (Griekse spies )!! Heel vriendelijk en ook kindvriendelijk.Een echte aanrader!
Ook gezellig zowel binnen als buiten .

Datum van bezoek: juli 2024
31 maart 2024 beoordeeld

De plek om gewoon lekker te lunchen of te dineren. Aanrader de focaccia runderreepjes….altijd heerlijk. Vriendelijke en attente bediening. Altijd goed!!!

Datum van bezoek: maart 2024
    • Sfeer
20 augustus 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten, goede service. Altijd tevreden als we hier gaan eten. Zeker een aanrader! Gezellig en meer dan genoeg keuze!

Datum van bezoek: augustus 2023
19 februari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Eten bij de Buren, altijd een feestje.

Eten bij de Buren altijd top. Zoals altijd vroeg reserveren. Aan geschoven aan tafel werden we zoals altijd vriendelijk en snel geholpen. Wij persoonlijk vinden de keuken voortreffelijk onze vrienden deelde graag dezelfde menig.
Aanraders rijk gevulde vissoep, vispannetje, maar de vlees liefhebbers komen ook niets te kort. Kortom alles uitproberen alles is lekker.
De avond kan niet meer stuk.

Datum van bezoek: februari 2023

Reizigers die Brasserie De Buren bekeken, bekeken ook

Dilsen-Stokkem, Limburg Province
Maaseik, Limburg Province

Maaseik, Limburg Province

In Brasserie De Buren geweest? Deel je ervaringen!