Wat een ervaring. Uniek concept op basis van een escape room. Wie van spanning en spel houd zeker ... meer lezen
Echt een supergave ervaring in een donker verlaten ziekenhuis. Je ziet bijna niets en mag geen ... meer lezen
"Geen escape room", inderdaad, het is zovéél meer dan dat. Een real-life horror belevenis. De hele atmosfeer, de aanpak en de back-story zijn héél goed doordacht en maken het geheel super realistisch. Vanaf het begin zit je er midden in. Een échte aanrader voor iedereen die zijn koelbloedigheid wil testen. Laat de noemer "acteurs" u niet misleiden, het is niet "gespeeld" of "scripted", HET IS NET ECHT!
We zijn er uiteindelijk uitgeraakt met nog nipt genoeg tijd over, maar hebben jammer genoeg slachtoffers moeten achterlaten :'(.
Een super toffe ervaring. De adrenaline giert door je lijf. Chapeau aan de host en de acteur. Knap concept !
Gisteren met 5 collega's het oude ziekenhuis van Maaseik binnen gegaan en gelukkig zijn we ook nog buiten geraakt.
Na een goede ontvangst konden we het leegstaande ziekenhuis van Maaseik betreden.
Al snel bleek dat we hier niet alleen waren... Met de nodige "schrik" momentjes en goed samenwerken konden we gelukkig nog allemaal ontsnappen.
De setting, de intro, de acteur... Alles maakt dit tot een beleving die je gedaan MOET hebben.
Waaaaauuuwww! Zo kan ik deze ervaring het best beschrijven!
Vanaf minuut 1 zit je helemaal in het spel en laat je je helemaal meeslepen in het verhaal. Het oude ziekenhuis is een uniek en perfect passend decor voor deze beleving. De acteur deed zijn job fantastisch. De ontvangst en nabespreking waren top.
Dit MOET je gewoon echt gedaan hebben!!!
De ervaring begon met veel naïeve en toch wel een beetje zenuwachtige voorpret. Maar toen we eenmaal echt de ruimte betraden gingen alle haartjes in mijn nek overeind staan en die zijn pas na afloop met een biertje weer gaan liggen.. De ervaring zit heel goed in elkaar en het weet je op zoveel momenten echt bij je lurven te grijpen! Maar toch heb ik geen moment gedacht dat ik niet meer door wilde gaan; ik moest en zou het tot het einde meemaken.
Ik ben eigenlijk niet zo'n groot fan van escape room-achtige dingen, maar dit was echt een heel indrukwekkende belevenis. Ik ga zeker nog eens iets als dit zoeken, maar ik kan me eigenlijk niet voorstellen hoe dat dit nog zou kunnen overtreffen.
De ervaring was heel echt. Je krijgt de stuipen op het lijf het moment dat je het spel betreed! Het is erg goed in elkaar gezet en geeft je een waar "horror" gevoel. De acteur is ook echt perfect voor deze rol en het deed me vooral denken aan verstoppen voor Michael Myers, maar dan in real life!