Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meer dan tevreden hotelgasten”
Beoordeling van Aldeneikerhof

Aldeneikerhof
Geclassificeerd als nr. 8 van 51 Restaurants in Maaseik
Prijsklasse: € 26 - € 82
Beschrijving: Het Aldeneikerhof staat garant voor een unieke totaalbelevenis. Van woensdag tot en met zaterdag staat ons team klaar om je hartelijk te ontvangen in ons restaurant voor een lunch of diner. De chef serveert steeds een vaste maandmenu, met dagverse en seizoensgebonden producten. Ontdek ook zeker ons mooie wijnen, waaronder de wijnen van onze buren, wijndomein Aldeneik.
Gegevens restaurant
Beschrijving: Het Aldeneikerhof staat garant voor een unieke totaalbelevenis. Van woensdag tot en met zaterdag staat ons team klaar om je hartelijk te ontvangen in ons restaurant voor een lunch of diner. De chef serveert steeds een vaste maandmenu, met dagverse en seizoensgebonden producten. Ontdek ook zeker ons mooie wijnen, waaronder de wijnen van onze buren, wijndomein Aldeneik.
22 juli 2023 beoordeeld

Fantastisch lekker gegeten, bediening en ontvangst perfect ! Sfeervolle locatie, rustige buurt , lekkere aangepaste wijnen

Datum van bezoek: juli 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Chris L
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (45)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 45 beoordelingen

11 mei 2023 beoordeeld

Aldereikerhof is dé ideale combinatie van heerlijk eten, mooi overnachten en genieten van wandelen en/of fietsen in de schitterende omgeving van Maaseik.
Wij werden zeer gastvrij ontvangen en naar een van de 8 hotelkamers geleid, we hadden kamer 8 op de bovenste verdieping van het rustieke pand in Aldeneik.
Het diner was ronduit fantastisch. We hadden gekozen voor 5 gangen inclusief wijnarrangement. De Chef Erwin heeft het vak geleerd van de huidige Chefkok van Toutafait in Maastricht en dat is te merken vanaf het eerste moment. De amuses smaakten al heerlijk, de gerechten zonder uitzondering allemaal van een ster-waardig niveau. Prima bijpassende wijnen, waarbij allerminst zuinig werd geschonken. Het is wel zaak te reserveren, ook bij uitsluitend eten, want alles wordt vers ingekocht of uit eigen tuin gehaald naar het aantal gasten dat verwacht wordt. Een absolute aanrader waar wij zeker nog een keer terugkomen.

Datum van bezoek: mei 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Michiel H
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
24 april 2023 beoordeeld

Ons verblijf van 2 nachten voor een korte fietsvakantie rond de Maas was perfect.
Een perfect onthaal, 2 keer een heerlijk viergangendiner met lekkere, aangepaste wijnen.
Een aanrader, Topkwaliteit !

Datum van bezoek: april 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 853tinad
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
18 februari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

De gastvrouw ontvangt je alsof ze je al jaren kent. Supervriendelijk ! We hadden het 5 gangen diner met aangepast wijnarrangement. Mooie gerechten ondersteund door elegante wijnen. We hadden een soepje en oesters als hapje, gevolgd door rundstartaar met een espuma van parmezaan, coquilles, tortellini, rog en een heerlijk dessert. Zeker de moeite waard

Datum van bezoek: februari 2023
1  Bedank chrismG9912ZW
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
16 juli 2022 beoordeeld

Enkele dagen met 2 er tussenuit, fietsvakantie in een prachtig karaktervol hotel. Zeer warme ontvangst, gastvrouw doet je oprecht welkom voelen. Ons verblijf van 3 overnachtingen gecombineerd met het 4-gangenmenu in het bijhehorend restaurant. Gastvrouw kent haar wijnen en haar bediening; de chef levert een 'star quality' menu af. Top ! De rust van het gehucht Aldeneik straalt af in het hotel. Zonnig ontbijt op het buitenterras, met zicht op verzorgde grote tuin. Vergeet de oudere beoordelingen, ze zijn zeker niet meer van toepassing. Wij komen met plezier nog eens terug !!

Datum van bezoek: juli 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank weevee71
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Aldeneikerhof bekeken, bekeken ook

Dilsen-Stokkem, Limburg Province
Maaseik, Limburg Province
 
 

In Aldeneikerhof geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.