Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Maaseik
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Eten”
Beoordeling van Oud Oteren Bvba

Oud Oteren Bvba
Geclassificeerd als nr. 7 van 55 Restaurants in Maaseik
Gegevens restaurant
16 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Perfecte prijs kwaliteit. Vriendelijke bediening en goede ontspannen sfeer. Lekker vers eten en goede drank

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank loufredrix
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (46)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

6 - 10 van 46 beoordelingen

7 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij komen hier al verschillende jaren tijdens onze zomervakantie. Dan bezoeken wij dit restaurant een keer of drie en steeds zijn wij erg tevreden.
Een minpuntje is dat het terras langs een rumoerige weg ligt, en dat brengt dan met zich mee dat de gasten ook allemaal luider praten om zich verstaanbaar te maken. Maar het eten maakt alles weer goed!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Inspire512352
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juli 2019 beoordeeld

Zaterdag 6/7/2019 's middags mosselen gegeten; beantwoordden niet aan verwachtingen, ook frieten anders als lekker, bier niet echt koud.
Namiddag en avond ziek ; maag en darmen in opstand.
Ongelooflijk luide muziek maakte een normaal gesprek onmogelijk; bediening was wel erg vriendelijk

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Auwelke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel gezellig restaurant met lekkere gerechten en vriendelijke bediening. In weekend meestal erg druk. Heerlijke spare-Ribs

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank Cindy0479
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Altijd gezellig! Heel lekker eten (gevarieerde kaart, goede porties, smakelijk, ook vegetarisch). En wat een vriendelijke bediening! We kregen een drankje aangeboden van de zaak omdat we even moesten wachten, de bediening was echt super. Daar kunnen veel zaken nog van leren!!

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank LeentjeM7
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Oud Oteren Bvba bekeken, bekeken ook

Maaseik, Limburg Province
Maaseik, Limburg Province
 
Maaseik, Limburg Province
 
Maaseik, Limburg Province
 

In Oud Oteren Bvba geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding