Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Erg lekker gegeten”
Beoordeling van Gelsonero

Gelsonero
Reserveren met
Gelsonero is niet beschikbaar via onze online partner voor de tijd die je hebt geselecteerd.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 1 van 12 Restaurants in Savoca
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Italiaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
1 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg leuk restaurantje in de bergen. Het eten was erg lekker, ook een lekkere rode wijn gedronken. Prijzen zijn in orde voor wat je ervoor krijgt.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank jronz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (542)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 542 beoordelingen

26 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Via trip advisor dit restaurantje gevonden
Zeer gastvrij. Spreken prima Engels
Glutenvrije pasta. Zelf hebben we heerlijk gegeten. Lekkere antipasti en heerlijk vleesgerecht, varken met pittige chocolade saus. Echt een aanrader voor iedereen. Fraai plekje in klein berg plaatsje

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Chantal K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker gegeten, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
De tonijn was heerlijk evenals de wijnen en de desserts

Datum van bezoek: oktober 2016
Bedank R-Schouwenberg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, lekkere wijn. Mooi uitzicht. Niet zo goedkoop als elders vermeld maar goede prijs-kwaliteit verhouding.

Datum van bezoek: september 2016
Bedank Maartenpieter
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We waren smiddags bij de toeristenfuik op het dorpsplein. Dat staat in schril contrast met dit restaurant. We waren hier met de kinderen, en we zaten buiten onder een prieeltje. Mooi uitzicht!! we hebben allemaal iets anders gegeten het het was allemaal lekker. De aangeraden wijn sloot mooi aan bij het eten. Al met al een topavond!

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank hankek2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Gelsonero bekeken, bekeken ook

Taormina, Province of Messina
Taormina, Province of Messina
 
Savoca, Province of Messina
Forza d'Agro, Province of Messina
 
Santa Teresa di Riva, Province of Messina
 

In Gelsonero geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding