Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker eten, maar de rekening klopt niet...”
Beoordeling van Bord'eau

Bord'eau
Geclassificeerd als nr. 2 van 86 Restaurants in Harelbeke
Keukens: Frans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
15 januari 2020 beoordeeld

Heel lekker gegeten. Vlotte bediening. Heel vriendelijk personeel. Maar jammer genoeg klopte de rekening niet. We hadden dit echter zelf moeten zien ???

Datum van bezoek: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Luc H
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (199)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

9 - 13 van 199 beoordelingen

23 december 2019 beoordeeld

Een aanrader om te gaan eten! Super lekkere lunch voor een zeer schappelijke prijs. We gaan zeker terug!

Datum van bezoek: december 2019
Bedank Philine V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
12 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Hartelijk ontvangst, vriendelijke bediening. Een kaart met veel keus. Heerlijke wijn en heerlijk eten voor een redelijke prijs. Aanrader!

Datum van bezoek: december 2019
Bedank Johan01987
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
10 augustus 2019 beoordeeld

Totaal ongepland gestopt om iets te eten , was zeer lekker en verzorgd . Vriendelijke en vlotte service . Aanrader .

Datum van bezoek: mei 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Dave T
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
9 juli 2019 beoordeeld

Al een paar keer willen reserveren, maar telkens volzet. Deze keer ontdekten we waarom. Dit is een adresje om te onthouden: vlotte bediening, lekkere en leuk geserveerde gerechten en smaakvolle desserts. Toen we de rekening zagen, waren we het erover eens: kwaliteit aan een betaalbare prijs.

Datum van bezoek: juli 2019
1  Bedank natachadoornaert
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Bord'eau bekeken, bekeken ook

Harelbeke, West-Vlaanderen
Harelbeke, West-Vlaanderen
 
Hulste, West-Vlaanderen
Kortrijk, West-Vlaanderen
 

In Bord'eau geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.