Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“De beste pizza’s”
Beoordeling van Pizza Garden

Pizza Garden
Geclassificeerd als nr. 10 van 25 Restaurants in Zwevegem
Gegevens restaurant
16 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer vriendelijke bediening. De pizza’s zijn er heerlijk!! Het is er ook heel rustig en gezellig. Een aanrader!!

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank Jojo36512
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (35)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 35 beoordelingen

5 december 2019 beoordeeld

Lekkere grote pizza met verse producten, afhaal of ter plaatse in de resto waar je andere gerechten kan eten a la carte.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank panbiker7
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juni 2019 beoordeeld

Als inwoners van Zwevegem kopen wij graag in lokale winkels maar voor pizza's ontdekten we helaas al dat we niet in Zwevegem moeten zijn. Bij pizza garden was een zeer vriendelijk ontvangst maar de pizza's zijn er industrieel en zeer zwaar. Als een blok op je maag! Voor ons alvast geen tweede keer, helaas.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank TineB168
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juni 2019 beoordeeld

Al jaren klant en altijd heel tevreden . Heel lekkere pizza's maar ook de pasta's zijn heerlijk . Je kunt afhalen maar ook in hun restaurant eten waar het heel gezellig is . Goed gevulde pizza's , je honger is zeker gestild. Vriendelijke mensen .

Datum van bezoek: juni 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Jootje3
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekkere pizza, vriendelijk onthaal, prijs kwaliteit, verse bereiding, overheerlijke smaak. Correct!

Datum van bezoek: december 2018
Bedank 154fredl365
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pizza Garden bekeken, bekeken ook

Zwevegem, West-Vlaanderen
Zwevegem, West-Vlaanderen
 
Zwevegem, West-Vlaanderen
Zwevegem, West-Vlaanderen
 

In Pizza Garden geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding