Goed en verzorgd etentje maar nogal veel lawaai zeer goede bediening mooi maar klein interieur Kleine kaart
dank u wel , gelukkig vondt u het lekker , enne tja onze gezelligheid ....
Op een avond - je moet zeker reserveren want de plaatsen zijn beperkt - zijn we met de familie gaan eten in deze bistro. De onvangst door de eigenaar was warm en we voelden ons dadelijk welkom. We namen carpacio als voorgerecht. Die verdronk wel een beetje in wat leek op pesto, wat spijtig was voor de smaak van het vlees. De schotel met de scampi werd opgediend met heerlijk groentjes die perfect waren klaargemaakt. De scampi hadden niet echt veelsmaak, ook door de saus. De varkenswangetjes echter waren heerlijk, perfect mals gegaard en met een lekkere saus. Het restaurant is net en heeft een kleien parking. In de zomer waarschijnlijk een zalig terras weg van de drukke weg. De passie waarmee de uitbaters deze bistro runnen siert hen
Zalig restaurant! Het eten is er heerlijk, vriendelijke bediening, mooi interieur en gezellig zitten.
Vergeet niet om tijdig te reserveren!!
dank je wel !!
Zeer hartelijk onthaal, heel lekker eten en vriendelijke bediening. Mooi interieur, gezellig om te zitten. Is er rustig.
dank je wel !!!
Eindelijk na talrijke keren toch een plaatske kunnen bemachtigen!! Vriendelijke welkom,aperitiefje die groter was dan we gewoonlijk krijgen,zij een pasta met scampi en ik slip(b)tongetjes...met nog een biertje erbij!! perfect!!