Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Te herhalen”
Beoordeling van De Geit

De Geit
Geclassificeerd als nr. 3 van 68 Restaurants in Zwevegem
Keukens: Frans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten, Mooi uitzicht, Romantisch
Dineropties: Buiten zitten, Reserveringen
25 september 2023 beoordeeld

Een etentje voor mijn 65 ste verjaardag. Mooie zitplaats voor onze kleine familie aan het raam met prachtig uitzicht op de natuur.
Leeker gegeten en gedronken tegen een redelijke prijs.
Altijd parking.
Voor herhaling vatbaar

Datum van bezoek: juli 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Zerard58
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (198)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

8 - 12 van 198 beoordelingen

17 september 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Opnieuw heel lekker gegeten aan democratische prijzen 👌 Een klein misverstand in de keuken ( wat royaal werd goedegemaakt) kon de genieten niet bederven. Sterk aan te raden, best vooraf reserveren! Top eigenaars 😉

Datum van bezoek: september 2023
2  Bedank Jo C
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
20 augustus 2023 beoordeeld

Menu genomen van augustus 2023 aan 56 eur voor 3 gangen.
Telkens kleine porties gekregen en niet overdonderd qua smaak. Bovendien ook 4 uur moeten wachten op die 3 gangen. Uiteindelijk zo’n 170 eur betaald voor 2. Er zijn heel wat adresjes waar je beter kan eten en ruimere porties krijgt voor veel minder geld.

Datum van bezoek: augustus 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
1  Bedank BjornWillaert
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
31 juli 2023 beoordeeld

Vakantie ingezet! Alles was zomers en top!

Bij het binnenkomen was de Vrouw des Huizes; nl. Els genaamd onmiddellijk aanwezig ... "normaal doet Luc dat, maar we zien elkaars werk ;)" = ze bedoelde: we zien wat er samen nodig is. Da's toch leuk om toe te komen!
Ik heb me geen nummer gevoeld + je voelt dat je er al zo lang en veel keer bent binnen geweest ... = dat deed deugd.

Bediening was jong, doch ervaren ... we hadden een familiaal gevoel.

Grt, JM-Schlosser

Datum van bezoek: juli 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Escape37272630889
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
2 juni 2023 beoordeeld

Super lekker,.. vriendelijke bediening,.. top!!!
Zeker een aanrader!!
Leuke locatie,..Top wijnen,..kortom perfect!

Datum van bezoek: mei 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank Fearless15163356690
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die De Geit bekeken, bekeken ook

Zwevegem, West-Vlaanderen
Zwevegem, West-Vlaanderen
 
Sint-Denijs, Kortrijk
Kortrijk, West-Vlaanderen
 

In De Geit geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.