“Goddelijke vis”

Reserveer een tafel
Geclassificeerd als nr. 11 van 36 Restaurants in La Caleta
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: € 40 - € 100
Meer informatie over het restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Lokale keuken
Dineropties: Ontbijt, Diner, Na sluitingstijd, Lunch, Reserveringen
29 juli 2024 beoordeeld

Erg goed voor vis en mooie wijnen uit de Canarische eilanden. Bediening uitstekend en supermooi uitzicht op zee. Terugkomen doen we! En trouwens zelden iemand zo goed vis zien klaarmaken aan tafel. Kunstenaars!

Datum van bezoek: juli 2024
    • Sfeer
Martina Hostess, Marketing van Restaurante La Vieja, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 augustus 2024

Heel erg bedankt voor je geweldige opmerking, we stellen het erg op prijs. We zijn blij dat je een fantastische ervaring hebt gehad in La Vieja. We hopen je weer te zien.

8 juli 2024 beoordeeld

Het eten was prima. Mooi terras ook. Echter was een deel van het personeel niet zo netjes. Het zag eruit of ze aan het roddelen waren over gasten en ook waren de heren niet zo vriendelijk. Claudia daarentegen was wel erg vriendelijk!

Datum van bezoek: juli 2024
    • Sfeer
Martina Hostess, Marketing van Restaurante La Vieja, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juli 2024

We betreuren het dat uw ervaring niet helemaal goed met ons is geweest, we hopen dat u ons nog een kans geeft, maar allereerst danken we u voor uw opmerking, omdat dit ons helpt onze service te verbeteren. Dank u

6 juni 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitstekend restaurant, één van de beste van La Caleta en Adeje. Perfecte bediening, zeer vriendelijk. Alle gerechten waren zeer lekker en origineel.
Zelden zo een goede tonijn gegeten. Grote porties. De prijzen vallen mee, misschien een beetje duur voor Tenerife maar de locatie is dan ook uniek. Wij komen zeker terug!

Datum van bezoek: juni 2024
Martina Hostess, Marketing van Restaurante La Vieja, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juni 2024

Bedankt voor je geweldige woorden. We zijn blij dat je een fantastische ervaring hebt gehad in La Vieja. We hopen je weer te zien.

9 mei 2024 beoordeeld

Goed restaurant met hard werkend personeel die in staat is om een gezellige sfeer en gastvrijheid te creëren en bovenal een goed stuk eten te serveren.

Datum van bezoek: februari 2024
    • Sfeer
Martina Hostess, Marketing van Restaurante La Vieja, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 mei 2024

We zijn blij dat je ervaring in La Vieja positief is geweest, we hopen je snel te zien.

31 januari 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

De beste vis ooit. We hebben genoten.
Heerlijke oesters, hele fijne wijn. En ook nog op een zeer prettige locatie. We komen zeker terug!

Datum van bezoek: januari 2024
Martina Hostess, Marketing van Restaurante La Vieja, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 mei 2024

We zijn blij dat je een geweldige ervaring met ons hebt gehad. We hopen je weer te zien.

Reizigers die Restaurante La Vieja bekeken, bekeken ook

In Restaurante La Vieja geweest? Deel je ervaringen!