Voor het eerst sinds Corona deden we de Ganzenpoel aan, een etablissement waar we al één keertje eerder naartoe geweest waren. Toen op het terras, nu binnen.
De zaak is sfeervol en met smaak ingericht en we werden vriendelijk ontvangen.
De keuze op de kaart was omwille van covid zeer beperkt, enkel bij het hoofdgerecht had je 2 opties. Toch wel een minpuntje, maar goed, de horeca is dan ook zwaar getroffen dus dat zien we voorlopig door de vingers.
Het menu zelf staat echter wel op punt. Van de amuze tot het dessert zaten de smaken juist. Een ordinair maatje als voorgerecht werd op een frisse en vernieuwende manier gepresenteerd. De duif was bijzonder sappig en mals, de bijpassende wijn subliem. Mijn disgenoot verkoos het varken als hoofdgerecht terwijl ikzelf voor de Zeebaars koos. Beiden waren wederom mooi gepresenteerd. Na het dessert waarbij vooral de witte crumble in de smaak viel, werd afgesloten met lekkere versnaperingen.
Kortom: prima ontvangen in een gezellig kader en met eten waar zowel het oog als de smaakpapillen blij van werden.
Jammer was dat er bijzonder weinig volk zat in de zaak; we wensen het leidend 4tal een zorgeloze post corona periode toe met meer eters.
De rekening was wel aan de hoge kant; voor Jan modaal zoals wij vooral aan te raden bij een feestelijke gelegenheid en minder voor een spontane hap. Per persoon voor 4 gangen toch al snel 90 euro.