Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (22)
Beoordelingen filteren
22 resultaten
Waardering van reizigers
20
2
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
20
2
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 22 beoordelingen
Beoordeeld op 22 oktober 2018 via mobiele applicatie

Uitstekend, mooie ruime en goed verzorgde kamers, zeer ruime douche, alles bijzonder goed verzorgd, hoge kwaliteit afwerking. Vriendelijke en gastvrije gastheer, luxe ontbijt. Zeer rustige ligging, toch slechts enkele minuten van Brussel. Top!

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Gerben64
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 november 2017 via mobiele applicatie

Voor zaken in Brussel alwaar ik op laatste moment een overnachting nodig had. Zeer mooie ruime kamers met mooi sanitair. Vriendelijke eigenaar die zorgde boor een “pintje” in de avond en goed ontbijt de volgende ochtend.

Datum van verblijf: november 2017
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank rigter79
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juni 2017

Om onze avond met Coldplay in "alle relax" te kunnen aanvatten hebben we voor B&B Laverhuis gekozen. Dit was een perfecte keuze! Marc is een zeer aangename man, die met alle plezier zijn huis vroeger dan de normale uren openzet. We voelden ons direct thuis. De kamers zijn perfect: ruim, licht en kraakproper. Als klap op de vuurpijl bracht Marc ons naar het concert en stond hij ons na een fantastische muzikale avond terug op te wachten. Voor ons dus geen files, parkeermoeilijkheden of nodeloze schade aan de wagen. Er is geen koelkast op de kamer (dus ook geen lawaai) maar je kan altijd in de ontbijtruimte verschillende drankjes bekomen. Flesjes water staan koel en gratis in de gang te beschikking. De bedden slapen heerlijk en het linnen voelt aangenaam. Het ontbijt was niet overvloedig maar alles lekker, vers geproportioneerd en roch ruim voldoende. De koffie is bijzonder lekker. Het is door de rust en stilte amper te geloven dat je op vogelvlucht van Brussel slaapt. Voor ons een perfecte B&B.

Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank luc s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2016 via mobiele applicatie

Ik ben de afgelopen 2 jaar wekelijks in het lavershuis geweest. Als eerste werd ik verrast door de persoonlijke service, gemoedelijkheid en altijd vrolijke waard. Bij binnenkomst altijd een vrolijke ontvangst, goede service en het gevoel thuis te komen. Eten is altijd goed en door Marc zelf bereid. Ontbijt is meer dan super. Kamers idem. Koffie kun je zelf pakken, fris en belgische bieren ook. Ik heb me er meer dan thuis gevoeld en kom er nog steeds maar nu prive. Mijn opdracht in belgie is over en we gaan er nu regelmatig heen voor een weekendje Belgie. Gewoon een top B&B!

Datum van verblijf: juni 2016
Reistype: Reisde voor zaken
1  Bedank Hans T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 januari 2016

Fantastisch gerenoveerde B&B, je krijgt het echte gevoel van plattelandsleven in deze moderne omgeving. Het zwembad was zalig tijdens de zomer. Ook is dit dicht gelegen bij Brussel wat het leuk maakt voor uitstapjes naar het centrum.

Kamertip: alle kamers zijn even goed!
Datum van verblijf: augustus 2015
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank BAI_artist
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken