Zeer lekkere burger, vlotte bediening en mooi ingerichte zaak , aanrader !!! Grote parking ( bowling Stones )
Mooi interieur, vriendelijke bediening, ook zeer lekkere veggie opties, bediening liet wel wat lang op zich wachten maar dit kwam door een super grote groep die binnen gekomen was.
Lekkere hamburgers, de salades die je kunt bestellen als begeleiding zijn niets waard .
Zeer mooie omgeving , jammer dat de vreselelijke slechte muziek er loeihard staat.
Gied gegeten maar zoals in vele restaurants te duur.
Superlekker gegeten! Smeuïge hamburger, perfect gebakken! Lekker cocktails die tot in de puntjes verzorgd zijn! Aan te raden!
Mooie horecazaak in art deco gebouw met zeer eigentijdse inrichting gericht op de burger eating generation.
Mooi terras om buiten te zitten ook.
Hamburgers waren fors en zeer lekker .
Doe de moeite niet om een aperitief te drinken zoals wij , de bediening doet de moeite niet om te wachten om het eten reeds op tafel te zetten.
Maar mijn zoon, wiens verjaardag wij daar vierden, was zeer tevreden.